Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu mu zakładasz kask? Boisz się , że coś sobie zrobi w główkę podczas szaleństw?My dzisiaj jeszcze na jakies zakupy. Prezent dla M tez musze dzisiaj kupic. Nic mi sie dzisiaj nie chce. Mialam sprzatac, ale ogarnelam tylko troszke i jutro sie wezme za sprzatanie. Mlody przespal sie 20 minu i dalej szaleje. Caly dzien na podlodze. Wspina sie i demoluje wszystko co spotka na swojej drodze. Teraz dorwal piloty i wali nimi o podloge. Dzisiaj kask mu dokucza caly czas sciaga. Pierwszy raz cos mu przeszkadza zawsze grzecznie nosil. On juz wie, ze musi ubrac buciki, kask i moze startowac:-)
Też mi kiedyś taki pomysł chodził po głowie, hehe bo to moje dziecie to żywe srebro!!!Po pierwszym upadku postanowilismy zakupic mu kas. I powiem wam ze to strzal w 10. Prawda jest ze poci mu sie glowa, ale jest bezpieczny.Zaliczyl juz kilka upadkow, ale dzieki temu ze ma kask nic mu sie nie stalo, nawet nie zaplakal:-)
Dobry wieczór!!!
Tabasia9-latek... ?szok niepojete![]()
Marciaa gratuluję powrotu na studia!
wiolonczela moje piersi są spokokurde ja o mam rozmiar większe niż przed pierwszym dzieckiem nadal jędrne choć nasłuchałam się d karmiąc dzieci skrzywdze się
brednie. Wieci współczuje zmartwień w nimi związanych
ucitielka szkoda złowika...
k_arolajna wspolczuje tej skazy biedna namęczysz sięja nigdy nie poznałam tego problemu ale dzieci wychodzą z tego. życzę więc dużo siły na walkę z tym paskudstwem !!!
Monia super!!!:gratuluję sukcesu![]()
w usypianiu !!!
A u nas dzisiaj niespodziankamiła!!! Pojechałam z M. niby na malutkie zakupy i tkneło mnie coś zajrzeć do bankomatu a tu kasa z Gminy
Szok
a jednak będą super święta
!!! Jutro jasełka !!! Anioł gotowy. Szwagierka nawet mi pomogła przy szyciu
ale M.stwierdził że coś od nas chce
he he. Chyba się kładę bo padam. Dobranoc!!!