reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wlasnie wmlocilam miseczke zupy szparagowej :sorry: uwielbiam zupy :tak::tak::tak: Bylo jej duzo, a ja zostawilam tylk otyle ze dla Jasia wystarczy na jutro i tyle :eek:

FallenAngel - fajny bujak :tak:

Milego wieczoru i dobrej nocy zycze wszystkim - nie rozpedzajcie sie jutro z pisaniem bo potem nie ogarne :-D

reklama
hej

wpadlam sie przywitac :)

u nas ok, zebym ja sie tak czula do konca ciazy jak sie czuje tfu tfu narazie to bede na kolanach dziekowac :)

chyba nic wiecej dzis nie napisze bo mi komp cos protestuje i sie zawiesza.

Edit
SUWACZEK MI NA 5 MIESIAC PRZESKOCZYL :)

witam ;-)

5 miesiac mmm super :) ja jeszcze troszeczku itez bedzie :)
eh dzisiaj juz sama do wieczora w domku i znow wizyta u kardiologa... pewnie mnie zjebie bo nie zrobilam wynikow z krwii bbrr a kij mu w oko pjde nastepnym razemz tymi wyniami:)

a jutro rodzice po mnie przyjezdzaja i jade d rodzinnego miasta do niedzieli :-) jupiii nie bede sama przez dluzszy czas a misiek i tak ma w srode piatek i cala sobote w pracy wiec nie bedzie mu samemu tak smutno ;-)

Melduję się druga dziś:-DA jednak nie druga:zawstydzona/y::-D
M jak zawsze śniadanko mi zrobił;-) Missiiss to się wybyczysz u rodziców:-p:-D Wiecie, że ja już czuję takie delikatne kopniaczki, stukanie, śmiesznie:-)Wczoraj wieczorem M przłożył dłoń do brzuszka i leko nacisnął i powiedział, że poczuł jak on się tam poruszał:tak:
Dziewczynki, mi po solankach z synem. Ale fajne było. :-D Grałam w kręgle i mini golfa z Puckiem. ;-):tak:
Pucek na "bujaku" (jak sam to nazwał :laugh2:) To taki kosz, nawet ja się zmieściałam... :-D
Haha:-) Super ten kosz:) A mieszkasz może w Inowrocławiu? Bo ja tam byłam w sanatorium rok temu i do tężni sobie chodziłam;-)

Wiecie jak mi się ostatnio pic chce..:eek::szok: Normalnie nie nadążam:-D
U mnie jeszcze parę dni i też wskoczy na 5 miesiąc:happy:

mi sie tez chce pic jak nie wiem wiecznie spragniona a szczegolnie wieczorem... za dwa dni skonczy sie 17tc toy leci teraz i bedzie zaczynal sie tez 5 miesiac :-) ale zlecialo masakra niedawno kazda czekala zeby do tego 3 zlecialo zeby mniejsze zagrozenie bylo hehe a to juz tyle czasu minelo :tak:

hej mamuśki :-)
ja dziś w domu zostałam, wczoraj okropnie brzuch mnie bolał i dziś odpoczywam :-) właściwie już jest ok, ale na wszelki wypadek leżę.
wystarszyłam się bardzo, bo ból był OKROPNY :szok: :-(
jak zadzwoniłam, to słyszałam, że szefowa nie jest zbyt zachwycona i oczekuję jutro przepytywania co i jak, ale mam to gdzieś! sama niedawno urodziła (rok temu) a teraz zachowuje się, jak najgorszy męski szowinista :crazy:

ale nic to, mam teraz ważnijesze rzeczy na głowie, a właściwie w brzuchu :tak:

reklama
hej mamuśki :-)
ja dziś w domu zostałam, wczoraj okropnie brzuch mnie bolał i dziś odpoczywam :-) właściwie już jest ok, ale na wszelki wypadek leżę.
wystarszyłam się bardzo, bo ból był OKROPNY :szok: :-(
jak zadzwoniłam, to słyszałam, że szefowa nie jest zbyt zachwycona i oczekuję jutro przepytywania co i jak, ale mam to gdzieś! sama niedawno urodziła (rok temu) a teraz zachowuje się, jak najgorszy męski szowinista :crazy:

ale nic to, mam teraz ważnijesze rzeczy na głowie, a właściwie w brzuchu :tak:
Odpoczywaj Kochana, odpoczywaj:tak:A szefową się nie martw;-) Zdrowie maluszka ponad wszystko:tak::-)
Dobrze, że masz wolne, przynajmniej pobędziesz z nami na BB:-)

Do góry