reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Przed chwilą sprzątałam w szafce i znalazłam małej obrączki ze szpitala, nić z brzucha co mi wyciągnęli i pępuszek ususzony Amelki.. hehe, wspomnienia wróciły.. Jak ja bym chciała takiego malutkiego noworodka.... ehh.. hehe, też trzymacie na pamiątke ?

edit : muszę kompa zrestartować bo nie chce mi czytac plyty i nie moge dodac zadnej fotki...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Chciałam się pochwalić, że kończę to moje zakichane sprawozdanie. Jeszcze dzisiaj trochę popiszę, a jutro jadę do szkoły. Pewnie będą jakieś poprawki, ale i tak jestem zadowolona, że już najgorsze zrobiłam:)
Jeszcze raz dziękuję Marela!!! Bardzo mi pomogłaś:)

Od jutra będę częściej zaglądała. W końcu mam ferie:)

Trzymajcie się!

k_arajlana podobny fason drugiej sukni ślubnej miała moja siostra, jak chcesz to mogę na TS wstawić jej fotki, może coś takiego sobie uszyjesz, jeśli Ci się spodoba.

A tak wogóle to witam!
BB codziennie włączone, ale żeby poczytać to wcale nie mam kiedy, nie mówiąc już o pisaniu. Olek lata po całym domu, ciągle ucieka do Zuzi pokoju (siostry córeczki) i taka gonitwa non stop.
Poza tym to nic ciekawego...

u mnie wlasnie jeden wielki cyrk na kolkach, sebek marudzi, krystek dopiero zasnal bo sebek go wczesniej obudzil jak zaczal kaszlec i zwymiotowal, zabralismy sebka kojec do naszej sypialni i dalej marudzi, nie mam juz sil chce mi sie normalnie ryczec !!

kobitki taka zmęczona jestem. mała dała dziś popalić: wszędzie było jej pełno:)
po południu wpadła sąsiadka z 4 letnim synkiem. wiecie mały wyrywał Poli jej ciuchcię a moje dziecko długo się nie zastanowiło i walnęło Bartka resztkami ciuchci co jej pozostały w głowę. i zaczęła się awantura bo ten zaczął płakać a moje zaczęło po swojemu pyskować. zadzior mały mi rośnie :)
teraz już śpi, Julka rozmawia w łóżku z tatą, więc czas dla siebie już mam :)
czarna zdrówka Wam życzę i cierpliwości dużo przesyłam :)
Marcia zazdroszczę :) ja to chyba się nie doczekam bo u nas to tylko daj, tata, baba i bach
miłego wieczorku życzę :)

Witajcie dziewczyny! Pamiętcie mnie jeszcze?? Dawno nie pisałam, staram się czytać częsciej niż piszę :) odkąd wróciłam do pracy doby mi brakuje. O 5 rano wiozę córcie do babci a pozniej do pracy, wracam przed 22 i tak ciągle. Postaram się odzywać częsciej ponieważ zmienia mi się system pracy, będe pracować co drugi dzień po 12 godzin. Pozdrawiam Was i dzieciaczki gorąco :*

reklama
witam nowa mamusie ;)
ALan śi , jedna drzemka i padł o 20 ;) a tak codziennie ok 22 ;) jeju jaki długi wieczór się szykuje ;) jak juz pisalam ja u tesciow wiec nie ma co robic, mozna powiedziec ze aby prysznic mnie jeszcze czeka ;) siedze sobie w pokoju M +( byłym) zamknieta z małym, luz blus ;)
Zaraz biegne na TS , a jak znajde jakąś swoją fotke na kompie szwagra to tez wkleją ;) choc ja mam cala galerie w necie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry