Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co to było wieki temu (jakieś 9 - 8 lat temu) na pierwszym roku studiów tak dorabiałam sobie, praca w sumie lekka, ale kiepsko płatna, do tego na umowę zlecenie, płacono nam od ilości godzin i bywało tak, że przychodziłam na 8 do pracy a o 9 przychodziła nasza niby "kierownik" i mówiła, że telefonów jest bardzo mało, więc jeśli w ciągu godziny się nie rozkręci to zostaje jedna osoba a reszta do domu, czyli wychodziło czasem tak, że za te 2h w pracy zarobiłam 10-12zł, a więcej wydałam na bilety na dojazd, innego zaś dnia miałam od dawna ustalone, że wychodzę o jakiejś tam konkretnej godzinie bo mam egzamin, a w efekcie nie dali mi wyjść bo tyle było pracy...Trzeba dobrze sprawdzić warunki - jak wszędzie zresztą...i jak ? lipa ?
w sumie nie do naturalnego, do innego niz czarnymonia dążysz do naturalnego, tak? oj znam ten ból, ale obłaciło się:-)

dzieki , ze pytasz.monia fajny kolorek wyszedła jak mężowi w pracy leci?
Madzia dolaczasz do wysylania karteczek?? Masz nasze adresy?
Polusia no to szykuja sie udane wakacje![]()
slisko jak diabli,a służbowe auto nie ma zimówek, a kazali mu jechać w delegację no i wpadł w poślizg
na szczęście nic się nie stało, tylko koło poszło do wymiany. ale dziś rano normalnie aż zęby zaciskałam, zanim mi nie napisał, że jest na miejscu. jak dobrze, że są komórki, toz ja bym osiwiała!
pobudki co chwila i o 3ej zabawa na całego. a spała wczoraj w dzień 40 minut! juz nie wiem, o co chodzi 
super, liczac ze na benzyne by wydal okolo 400-450 no to i tak duzo wiecej niz wczesniej, mial 2000-2100.Monia, to jakby tak zarabiał tygodniowo to chyba super, nie? :-) na początku ja bym oszczędzała, żeby mieć na czarną godzinę, właśnie ze względu na nieprzewidywalność zarobków. no ale spoko :-) ja się nie znam na polskich zarobkach, ale 900 w tydzień to chyba dobrze?? :-)
czarna, powodzenia!
nesiaa, gratki!
a wczoraj mój M. miał wypadek samochodowyslisko jak diabli,a służbowe auto nie ma zimówek, a kazali mu jechać w delegację no i wpadł w poślizg
na szczęście nic się nie stało, tylko koło poszło do wymiany. ale dziś rano normalnie aż zęby zaciskałam, zanim mi nie napisał, że jest na miejscu. jak dobrze, że są komórki, toz ja bym osiwiała!
wracając do nocy, to dalej bez zmianpobudki co chwila i o 3ej zabawa na całego. a spała wczoraj w dzień 40 minut! juz nie wiem, o co chodzi
![]()