reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
oj czarna, ja bym została, przynajmniej byś zobaczyła, jak taka rozmowa wygląda.

u nas dalej zimno. teraz +4, ale piękna pogoda, idziemy na spacer :-)
Ol zjadła cały obiad, ostatnio, odpukać, je rewelacyjnie :-)

mysza dużo zdrówka dla frania , i nie martw się tym zabiegiem, to powszechne u chłopców.

czarna często zarobki proponowane są co do kwalifikacji, doświadczenia, osobowości itp. ja napewno bym została, chyba nawet aby zyskać doświadczenie w takich rozmowach.

ja po wizycie, franiu rośnie, wszystko ok, ale mam łożysko przodujące nisko, jeśli nie podniesie się wyżej - to cesarka mnie czeka. na szczęście obniżyć się nie może ale może jedynie pójść do góry.

więc co ma być będzie, więc może mnie jeszcze ta cesarka hehe czeka :) ale wiecie załamana to ja nie jestem hehe :)

i po glukozie też ok, no i brak przeciwciał przy naszym konflikcie krwi to najważniejsze.

co myślicie kupić?

http://allegro.pl/zima-spodnie-ciazowe-rurki-jeans-xl-i1410656971.html

uhhh wrocilismy ze spacerku. Niby cieplo, bo 6 stopni, a ja wrocilam zmarznieta. Dobrze, ze Pawelek nie zmarzl.

Ja zakladam body , raz z kr a raz z dl rekawem, na to bluzke na dl rekaw no i w zaleznosci od temperatury kurtke albo grubsza albo ciensza, spodnie, rajstopy, skarpetki i buciki ciensze, ale to dzisiaj byl blad, bo stopki byly chlodne. no i grubsza czapka. Nie przykrywalam kocem, mial oslonke.

Kurde, juz ktorys raz z rzedu poszlam do tesco , zeby te pampki kupic w promocji i co, nie ma. jest tylko cena. Musze poprosic mame, zeby kupila przy okazji jak bedzie w warszawskim tesco. Bo tylko po tansze pampki nie oplaca sie jechac 30 km w jedna manke.

co do oszczedzania kasy zarobionej przez meza, to mamy tyle dlugow, ze raczej nie mamy z czego oszczedzac :-D

mysza dużo zdrówka dla frania , i nie martw się tym zabiegiem, to powszechne u chłopców.

czarna często zarobki proponowane są co do kwalifikacji, doświadczenia, osobowości itp. ja napewno bym została, chyba nawet aby zyskać doświadczenie w takich rozmowach.

ja po wizycie, franiu rośnie, wszystko ok, ale mam łożysko przodujące nisko, jeśli nie podniesie się wyżej - to cesarka mnie czeka. na szczęście obniżyć się nie może ale może jedynie pójść do góry.

więc co ma być będzie, więc może mnie jeszcze ta cesarka hehe czeka :) ale wiecie załamana to ja nie jestem hehe :)

i po glukozie też ok, no i brak przeciwciał przy naszym konflikcie krwi to najważniejsze.

co myślicie kupić?

ZIMA !SPODNIE CIĄŻOWE, RURKI.JEANS/XL (1410656971) - Aukcje internetowe Allegro

To super ze z dzidzią jest dobrze.Cesarka tez dobra chyba.
A spodnie bardzo ładne.

yra oby cesarki nie bylo..wrocisz do domku to jasiu bedzie i co nawet dzwigac nie bedziesz mogla...
ale najwazniejsze ze z drugim malym mezczyzna wszystko ok :)

Niko spi juz 1,5h w naszym lozku..... :)))

Yra super, ze Franiu rosnie zdrowo! Zuch chlopak:) Macie z mezem kanflikt serologiczny? Dostalas zastrzyk po porodzie? Bo ja z moim m mamy:(
Czarna ja tez bym zostala na Twoim miejscu.

Moja Olcia byla dzis ubrana w body z kr. rekawem, bluzeczke, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki i kombinezon z rekawiczkami i butami. Czapa zimowa i szaliczek.

yra spodenki fajne :) a cieszę się że z maluszkiem wsio ok :) co do łożyska to zobaczysz podniesie się, ja tak miałam przy Poli też się cieszyłam że cesarka i co i guzik podniosło się. ale Ty się nie martw porodem zobaczysz jak szybko to pójdzie :)

u mnie tylko stokrotki kwitną, tulipanów i hiacyntów niestety nie posadziłam na jesień :( zapomniałam o nich, szkoda bo tak pięknie wyglądają.
ale mogę się pochwalić mam sukces w hodowaniu storczyków - dostałam od M i stał w miejscu a teraz wypuścił kupę listków i nową łodyżkę od kwiatka, ale to tak spod liścia gdzieś :)

reklama
Oj dziewuszki niezly ochrzan mi sie dostało. Ale nawet druga tez tak mowila ze jakas inna co tam pracuje jej tez tak powiedziala. A zreszta :-D zostawilam jeszcze Cv w triumphie tylko ze to praca po 12 godzin dzien wolny i dzien w pracy myslicie ze to dobre bedzie ? czekam az zadzwonią.:confused:

a fotke ze slubu tez wkleje jak dostane sie do kompa szwagra bo wszystkie sa u niego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry