reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monia - włoski fajowe, co do pracy męża to niech tak działa dalej:-)
czarna co do pracy po 12g co drugi dzień to ja jestem bardzo za. Sama pracowałam tak 8 lat chyba.
yra- dobrze,że z maluszek rośnie.Wszystko będzie na pewno dobrze a cesarka nie jest taka zła- przynajmniej ja wspominam ok.
Polusia trzymam kciuki za palny urlopowe:-)
Ja sobie odpoczywam, mała usnęła zaraz po kąpieli i jedzonku.Ostatnie nocki były ok. Pierś ok.2 i o 6.30 Oby tak dalej. Chociaż zastanawiam się nad odstawieniem od piersi. W dzień właściwie od dawna nie pije. Zobaczę, może do roczku przetrzymam.

reklama
dziewczyny znacie jakis dobry sposob na pms? bo mnie meczy, fatalnie sie czuje, wszystko mnie wkurza itp. a teraz doliczylam sie ze okres powinien byc jutro, zeby przyszedl heh

masakra po prostu jakas

zeby kobiety co miesiac musialy sie tak meczyc...

k_aralajna u mnie najbardziej dziala ciepla kapiel i muzyczka....

polusia szwajcaria-super!ale chyba do Sz nie jedziecie?

nesiaa gratulacje zabka!

ionka dobrze, ze M caly i zdrowy!

frotka super, ze kartka juz doszla!

A Redanek ostatnio rozdaje buziaki!Wiem, ze u Was to juz norma, ale jestem taka dumna...Na haslo daj buzi, otwiera szeroko buzie i czeka...hehehe..Ktora dziewucha chetna?

Moja rodzinka już śpi, więc mogę pisać dalej :)
polusia no no Szwajcaria piękne zakątki w sobie kryje :) A my lecimy do Irlandii do mojej sis :) w lipcu :)

nesiaa super że zebulek jest :) a u nas cisza :( w ogóle to tak dziwnie niby bardzo dawno się przebila kreseczka a on nie rośnie :( a reszty nie widać :(

ionka M.mial duże szczęście można powiedzieć :)

A ja mam od dziś @ i boli mnie jak nie wiem brzuch aż promienieje do krzyża :( dobrze mam chociaż ją jak w zegarku. Oglądałyście "miedzy kuchnia a salonem"? Było o antykoncepcji i ja chyba się na wkładkę hormonalna zdecyduje.

Franio i ja wychodzimy już z przeziębienia :) powoli ale jak to mówia nieleczone trwa 7dni (jak u mnie) a leczone tydzień (jak u Frania :) )he he Można powiedzieć że nie dajemy się chorobom. Wykąpałam łobuza i padł jak kawka :) he he ale się dziś dochichrał a starszaki stwierdziły że rośnie im mały zawodnik sumo bo ma taką posture :)

Jakie kolory są teraz modne ? Pytam bo nie wiem w jakiej sukience pójść na bal.

yra, super, że z fasolką ok :-) dzis moja kumpela miała genetyczne i też ok :-) fajnie :-)

polka, a kiedy dokładnie i gdzie bedziecie?? :-)

polusia, mam to samo pytanie, co heronek: do Sz. lecicie? :confused:

a u mnie cichy wieczór. M. na kursie, ja wykąpałam Olcię i teraz ona śpi, a ja się relaksuję przy kubku kisielu ;-) jeszcze mnie zmywanie czeka... ale niech sobie poczeka ;-)

heronek nie na szczęście nie do Sz. tam mieszka jeszcze siostra mojego M więc u niej się zatrzymamy a jemu nawet nie powiemy że jedziemy :)

polka ale Ci fajnie że idziesz na bal, a jakie kolory modne to nie pomogę bo ja mam kilka swoich ulubionych i w takich się noszę :) dobrze że już Wam katar przechodzi :)

my do Szwajcarii już pojedziemy 3 raz więc mamy ją już połowę zwiedzoną :) ale tym razem pewnie odpuścimy zwiedzanie intensywne bardziej poleniuch..... :)

o kisielek bym wszamała...
my lecimy na Teneryfe w czerwcu i pewnie namowie Ł na pare dni nad poslkie morze ale to we wrzesniu

Polka najpewniejszy kolor to czarny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry