reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja bym nie patrzyła, jaki kolor teraz najmodniejszy, bo pewnie 90% lasek bedzie jednakowo ubranych ;-) mam swoje jakies tam ulubione kolory i ich się trzymam :-)

reklama
Witam wieczorkiem: )

załapałam się na kampanie streetcom :) jeśli ktoś chcę zamówić próbki podaję link, nie wiem czy ktoś wklejał

Ankieta o pieluszkach dla znajomych

marela ja posiadam 3 pufy dwie z firmy fatty.pl i jedną z pufy.pl dzisiaj przyszła moja nowa wygrana hehe i powiem, że ta nowa jest o wiele wygodniejsza od tamtych, oto moja zdobycz i Natalia :)
IMG_5194.jpg

Marciaa pewnie i tak padnie na czerń :) he he ale mój M.chce koloru :)

Ionka jedziemy do Midleton :-) a data to koło 10lipca :)

cc super :) rewelacyjna nagroda :)
A co do kampanii my też się załapaliśmy :)

Ostatnia edycja:
Yra super,ze fasolek zdrowy:)i wszystko dobrze:)
Ionka całe szczęscie że mąż cały i zdrowy:)
K_aralajna może Pawełkowo za ciepło?
Zazdroszczę Wam planów zagranicznych wojazy...my narazie nie planujemy.
Heronek to by sie nasze dzieci zacałowały , bo Milusia tez bardzo chętna:)Fajnie ,że Redanek zdrowszy juz:)
Polka współczuje bólu przy @.Mi mineły po pierwszym porodzie.Super,ze Franio zdrowieje:) Co do koloru to zobacz czy spodoba Ci sie taka zieleń jaką miały gwiazdy na Złotych GlobachPUDELEK - Najmodniejszy kolor sezonu?

Dzień doberek:)Nocka przespana od 20,10 do 7:)Oby tak zawsze:)chłopaki moje pojechali do przedszkola a Milcia po kaszce porzadkuje zabawki od rana:)Juz sajgon niezły w pokoju:)
Jest nowa kampania jakas w streetcom po mleku gerber?Dawno nie miałam nowych ankiet , ostatnie były dot. tytoniu i alkoholi.
CCaroline spóźnione buziaczki dla Natalki:***
Nikoś juz 9 miesięcy :*nasz najmłodszy chłopczyk:):***
Lubię rano ogladać w przelocie Wstajesz i Wiesz ana TVN24 jak prowadzi Jarek Kuźniar:)

Ostatnia edycja:
Marciaa pewnie i tak padnie na czerń :) he he ale mój M.chce koloru :)

Ionka jedziemy do Midleton :-) a data to koło 10lipca :)

cc super :) rewelacyjna nagroda :)
A co do kampanii my też się załapaliśmy :)
nalezysz do tych "czarnych" odób wiec moze czerwień ? ja zawsze sie ubieram na czerwono na jakies imprezy :)

u nas nocka na szczescie spokojna za to rano cyrk, sebi nie chcial wziac antybiotyku to mu dalam na sile i zaraz to zwymiotował. Wiec juz potem namowilismy tate zeby pił syropki z synem oczywiscie troche inne, narazie spokoj ale zobaczymy jak bedzie w obiad kiedy znowu bede musiala mu dac lekarstwo, nie mam juz sił. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)crazy:

reklama
frotka jest nowa o pieluszkach wczoraj dziewczyny link wklejały :)
U nas noc super od 20.00do 8.00. Więc wszyscy wyspani.

Buziak dla Nikosia :* ( ale czy to nie jutro :-) ?)

czarna współczuje :( zdrowka dla Sebiego!!!

Ostatnia edycja:
Do góry