reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mirosia buziaczki dla syneczka:*** bedziecie sie śmiała ale kupiłam Milence majteczki 3pary + koszulka za 9zł z 30 świnką Peppą:)Na lato będą albo póżniej:)I sukieneczkę na lato za 11zł z kolekcji zeszłorocznej .Takich pojedyńczych sztuk pełno różnych:)Rekawiczki cieplutkie na nastepny sezon:)Jem jogurt i trochę w necie posiedzę:)

hej!!!
Buziaki dla Nikosia i Aleksandra!!!

Karlajna sukienka boska !!! Futerko też niczego sobie :) ale będziesz pięknie wyglądać.

Polusia no tu mały problem z kim Franko :( by został ale często M.by mógł bo ja pracuje dzień,wolne, noc, wolne, i znów dzień więc 7-8dniowek w miesiącu :) może by sąsiadka dała radę :)

Nie było mnie bo chodzę jak struta od wczoraj przez gorzkie słowa T.więc tylko podczytywałam. Byłam z Franko u jego kolegi 1dzień młodszego. Kurde przerosł nas kolega i znów zastanawiam się czy oby Franko zdrowy całkiem.
Babcia zadowolona z prezentów od wnuków :) na szczęście. No tylko dla dziadka nie skończyli i jutro rano trzeba wstać i dokończyć.

Dziś padam na twarz jak nigdy. @ mnie wykończyć chce :( kurde to jest największy plus zafasolkowania he he brak @

Kurde wysłali mi zaproszenie do ankiety o budyniach i mam problem z zalogowaniem się na streetcom :(

I znów weekend, ale ten czas leci szybko :(

Idę czytać pozostałe wątki :)

reklama
Marciaa udanej kolędy;-)No i ciekawa jestem bardzo nowych włosków!
marela buziaczki dla Alanka!
monia zazdroszczę masażu. Muszę zagonić M!

Witajcie weekendowo! Jak na złość Franko wstał o 6.40:dry:M jedzie niedługo na uczelnie, ale tylko na moment oddać jakieś prace, z tym, że z dojazdem ten moment to ok 2h minimum, a w planach mamy jeszczew wycieczkę do teściów...Teraz mykam pod prysznic!
Miłego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry