Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po prostu lubię trzymac rękę na brzusiu a rusz może coś poczuję bo podobno takie głaskanie/masownie powoduje skurcze macicy
Czy wy też słyszałyście coś takiego
Qrcze a ja odkąd wiem że jestem w ciąży od 4tc zasypiam z ręką na brzusiu...głupie ale tak już mam
ale może dotyczy to starszych ciąży czy może kolejne głupie spekulacje to są
Słyszałyście cusik na ten temat??Ale mam do Was inne pytanie...koleżanka zakazała głaskania się bo brzusiu (mimo że go wcale nie widaćale mam taki odruch bezwarunkowy
po prostu lubię trzymac rękę na brzusiu a rusz może coś poczuję bo podobno takie głaskanie/masownie powoduje skurcze macicy
Czy wy też słyszałyście coś takiego
Qrcze a ja odkąd wiem że jestem w ciąży od 4tc zasypiam z ręką na brzusiu...głupie ale tak już mam
ale może dotyczy to starszych ciąży czy może kolejne głupie spekulacje to są
Słyszałyście cusik na ten temat??
Ja słyszałam, tylko własnie tez nie wiem czy to dotyczy całej ciąży, czy dopiero takiej wyższej. Mi tez się zdarzało czesto "macac" po brzuszku, ale wczoraj wieczorem własnie poczułam, że NIE POWINNAM. Dzidziolek jakos tak nisko strasznie (apropo, Wasze też sa tak bardzo nisko???) i miałam wrażenie jakby szykował się do wyjścia!

Mój brzusio jest bardzo nisko ale pewnie dlatego że mam sadełko na dolnej części brzucha i tak się wydaje:-) to mnie zmartwiłyście tym masowaniem...ale często widzę że kobiety w ciązy masują brzusie...może też nieświadome jak ja![]()

czekam na M aż z pracy wróci;-)