Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Matko przyszli nareszcie i teraz ................beda BOROWAC nieeeeeeeeeee jejku czemu((((((( co za dol ale bedzie dopiero syf
(((((((((((
Takze pol dnia z glowy siedze uwieziona w domu((a tak chcialam po lumkach polazic i popatrzec
((((((( M pojechal na wycieczke ze szkoly
pojechali smakowac sie winem
i z tego co wiadomo przyjedzie niezle wstawiony od tego tak zwanego smakowania
a jest taki do picia ze piwko mu styka i juz karuzelka a co dopiero wino
i bedzie zabawnie bo jak jest podpity pijany to moze 2 razy do roku bo jakas uroczystosc
to taki fajny spokojny do rany go przyloz i go muli zawsze i kibelek przytula
a potem zasypia jak bobas
![]()
Nieeee skad ja sie nie nabijam tak tylo dla smiechow![]()

Tylko, że zaczyna układac coś, zmywac itp. a potem go muli bidulka i nad kibelkiem siedzi
I też zasypia jak MATKO DZIEWCZYNY Z TEGO WSZYSTKIEGO ZAPOMNIALAM ZE DZISIAJ
ROCZNICA SLUBU NASZA)))
A ja nic nie mam nic zadnego prezetu zadnego pomyslu i planu SZOKKKKKKK
I co teraz jak nawet z domu wyjsc nie moge a w domu ugotowac tez nic nie moge takze romantyczna kolacja w domu nic z tego(
POMOCY
Tak sobie siedze i patrze na suwaczka i szokkkkkkkk dzisiaj 30 .09)) ale jaja
Aby dzidzia dobrze rosła i się rozwijała i żebyście byli szczęśliwi przez resztę swojego życia
:-)
:-)Jejku, to niezawesolo Mag... Oszczedzaj siebie jak tylko mozeszCzyli moja wcale tez nie jest taka dluga. Chociaz czuje sie swietnie i robie wszystko normalnie i czasem zdarzy mi sie cos dzwignac... Poza tym bardzo bym chciala odejsc z pracy na 2 tygodnie przed porodem... Nie bede martwic sie na zapas. Zastanawiam sie tylko czy mozna jakos przeczuc, ze zaczyna dziac sie cos zlego... Bo kolejne usg mam pod koniec pazdziernika w irlandzkim szpitalu i szczerze watpie czy zmierza dlugosc szyjki...
W sumie od kiedy jestem w ciąży nie wzięłam jeszcze ani jednej tableteczki (nie licząc kwasu foliowego oraz luteiny i duphastonu na początku).
Jeszcze raz dzięki 

Za 4 razem pielegniarka zwątpiła i kazała mi przyjść kiedy indziej ale kazałam jej jeszcze raz spróbować bo nie mam czasu na takie sobie przychodzenie mam 25km do przychodni
Rano było cholernie zimno ale teraz słoneczko wyszło wiec jest przyjemne
i to nie 3 dni robocze tylko do ndz powinno być wystawione a dzis środa!!! a ja szok,....myślałam ze jest wystawione a ja musze je odebrac i ze nie dostane bo ZUS nei przyjmnie go...ubłagałam ich wystawiły mi ale nie wiem czy dostene pensje pełna :-(Zawsze dostawałam przelew 28dnia każdego misiaca dzis 30 a ja wypłaty nie mam..qrde nie wiem co robic ciekawe czy mi uznają