reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zapomniałam u nas znowu nawrót liszaji ( dwa na łydce ale blade jeden na rączce i przy pampersiaku)ale nie az tyle...malutko czlyi znowu oilatum w ruch...kurna może to od wody....

a ja z Ł. siedze w roznych katach w domu i trzaskamy ze sobą na FB...a od soboty wolny dom:) na tydzien jupi....:))) mam zamiar zrobic romantic kolacyjkę

reklama
witam sie ale pedze ogarniac,obiad szykowac, sprzatac, mlody spi dzis zrobil pobudke o 5.30 ale jeszcze zasnal do 7.30

o 15 biega kowalczyk, trzymajcie kciuki

milego dnia!!

Ja na chwilkę, przelotem, że tak powiem :-) coffee i błyskawiczne sprawdzenie BB i innych ważnych spraw na necie ;p

Dzisiaj do 20 w pracy będę więc raczej dopiero jutro rano zajrzę

Buuuziak

Witam!
Ja też tylko na chwilkę. Jestem w trakcie gotowania obiadu. Dziś przyjeżdża teściowa i właśnie teść z bratem po nią pojechali. Zaprosiłam ich na obiad więc muszę się troszkę wykazać:) Dobrze, że moja córka to zrozumiała i śpi juz półtorej godzinki.
Wysłałam te zdjęcia i napisałam, że nie mam tej karty gwarancyjnej i gość odpisał, że w takim razie nic się nie da zrobić. No kurdeeeee. Muszę wejść na strych może tam gdzieś leży.
Buziaki dla Błażejka!!
Miłego dnia dziewczyny i maluszki!

Moja gwiazdeczka spi juz drugi raz dzisiaj, marudna i katarek dostała :(Oby to nie był zwiastun choroby:(
Neska buziaki i uściski dla Błazejka:)Działke znajdziecie pewnie jeszcze lepszą:)
Marcia gratulejszyn kroczków Nikiego:)skąd ma znowu te liszaje biedny?Moze to jakies uczulenie skoro powraca...
Ionka przeslij trochę dobrej pogody do nas:)
Nesia szukaj tej karty, bo szkoda by było...
Madzia nie martw sie że Bartuś nie przybył .Milenka jak choruje to apetytu nie ma i co przybierze to straci.Waga stoi na 10kg.
Wczoraj wieczorem obejrzałam kolejny raz Pachnidło, ale T nie widział jakims trafem.
Na nfilm hd zapowiadali jakis czas temu Milenium .Musze sprawdzic program,ciekawe jak film bo książki super:)

Edit
znalazłam i wkleje w odpowiedni wątek.

Ostatnia edycja:
Marciaa ja tez swoją maskę muszę myć mineralną wodą albo conajmniej przegotowaną ale dzieci mają zdrową skórkę od kranówki.No musicie nawilzac jesli po tym jest poprawa:):):)wracam do garnków:)

Marcia na pewno szybko znikną liszajki. Jak sprawdzony masz już Oilatum to będzie ok.
Nesia trzymam kciuki, żebyś kartę znalazła. Może uda się coś załatwić jednak z tą reklamacją

Podobno udało mi się usunąć usterkę w filmiku :)
Marciaa oby szybko zeszły liszajki i Tobie i Nikiemu.

Franko śpi też drugi raz. Byliśmy po Oliwkę w przedszkolu i powietrze mu dobrze zrobiło.

Posprzątałam już prawie wszystko, jutro małe poprawki i gotowanie. Mój brat dzwoni 2razy dziennie czy pamiętam o wizycie :) mam nadzieje że gmina pamięta że jutro kasa ma być na koncie bo tak to będzie kiepsko:( zima nasze auto pochłania dziwne ilości gazu i paliwa :(

Idę po kawkę i zaraz wracam :)

reklama
witajcie

ja juz jutro wracam do domciu, juz sie nie moge doczekac, 5 dni to strasznie dlugo mi sie wydaje tesknie za moimi chlopakami

z choroby juz sie wyleczylam, ale chyba kilka osob zdąrzyłam juz zarazic :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry