reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
oj Bartuś biedaczek :( eciocia mu zdrowka i lepszego samopoczucia życzy!!!

Frotka ani mi nie mów o tym chodzeniu chwila moment i jest tam gdzie ja, jak mały perszing :) he he ale jest taki słodki w tym co robi że wybaczam mu wszystko. Starsze dzieci jednak mają już go powoli dość ...

Zdrówka Bartusiowi kurcze znowu choroba czy ząbki?Wiolonczela ja kładę córcię jak trze oczka i zaczyna marudzić.Mówię chodź mama tuli i wtedy przyjdzie albo kładzie się na dywanie i tuli do koca, misia czy podłogi nawet.Ale ja ją przytulam do siebie i za dwie minuty śpi,wtedy do łóżeczka odnoszę.Powodzenia Ci życzę:)
Polka Miłosz tez sie wkurza, jak przychodzi z przedszkola leci do pokoju swojego i sprawdza czy mu porozwalała:)A ta mała poprostu uwielbia jego autka z przyczepkami i nawet potrafi jeździc autem przód, tył, przód, tył,i mówi coś jak jizijezie:):)

Ostatnia edycja:
Moja dopiero zasypia jak pada ze zmęczenia:) Ale przynajmniej teraz jest mniej nerwowo, śpi raz dziennie i więcej jej nie kładę nawet jak trze oczka i ziewa. Z doświadczenia wiem, że i tak nie skończyło by się to snem tylko niepotrzebnym zdenerwowaniem.
Madzia oby Bartuś spał spokojnie!

ja kładę córcię jak trze oczka i zaczyna marudzić.Mówię chodź mama tuli i wtedy przyjdzie albo kładzie się na dywanie i tuli do koca, misia czy podłogi nawet.Ale ja ją przytulam do siebie i za dwie minuty śpi,wtedy do łóżeczka odnoszę

u mnie tak samo :-) śpimy raz dziennie, około 12, dzis az 2,5 godziny! :szok: ;-)

co do piesków, to dzis na spacerze spotkałyśmy pana z labradorem i Ol o mało mi z wózka nie wyskoczyła cała rozentuzjazmowana :-) pies oblizał jej ręce do łokci, a ta cała rozchichotana cała drogę do domu haha i haha :-D kupimy sobie własnego, ale jak juz się przeprowadzimy do siebie.

madzia, zdrówka dla Bartusia!

reklama
Witajcie kochane,
Ja jak zwylke późno, ale mój M okupowal kompa i nie dałam rady Was poczytac.
neska buziaki dla Błazejka
ionka moja Lila to tak reaguje na koty. Mojej teściowej kota to ciagnie za ogon, a on posłuszny jej sie daje:)
Polka ja nie wiem jak Ty to robisz, to ja przy małej zrobie niewiele, a jakie mycie łazienki, o podłogach juz nie wspomnę? Moja mała przyczepia sie do mopa jak rzep:)
Madzia zdrówka dla Bartusia!
Frotka moja Pola, jak wraca z przedszkola to tylko mówi: "No widać gdzie Lilusia sie bawiła". Tylko Pola jest juz na takim etapie, ze zabawkami pozwala małej się bawic, gdyż dla niej ważniejsze są książki rysunki a do tych Lila nie ma dostępu:)

Dobrej nocy kochane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry