Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzien dobry
Oj dziewczyny ja tez nie mam w czym chodzic, mam jak narazie jedne spodnie ciazowe, reszta to dresy bo tylko w nie sie mieszcze. Tu w Anglii nie ma takich zim mroznych, wiec na szczescie nie musze myslec o kurtce na zime. Mam plaszcz od kuzynki, a ze ona troszke wieksza to sie w zime z brzuszkiem dopne
Wczoraj caly dzien mialam takie klucie po prawej stronie, tak jakby jajnik caly czas pobolewal. Troche sie wystraszylam, ale mam nadzieje, ze tam wszystko rosnie i musi bolec.Najlepsze jest to, ze jak nic sie nie dzialo to teraz mam wrazenie, ze brzuszek z dnia na dzien wiekszy. W koncu to 5 miesiac wiec kiedys musi urosnac.
Myslicie, ze takie bole to nic powaznego? Dzisiaj jak narazie nic nie boli.
Ok wracam do pracy, dzis tylko 5 godzin i do domciu. Potem lece na male zakupki bo moj A jedzie we wtorek do Polski na 3 dni zakupy zrobic (zwlaszcza miesiwo), pozalatwiac kilka spraw i wraca. Musze cos kupic chrzesniakowi na urodziny. Dobrze, ze ma teraz fascynacje LEGO wiec przynajmniej wiem co mam kupic.
Pozdrawiam, lece popracowac![]()
Ja zaraz na allegro wejdę i poszukam odpowiedniego fasonu i potem w sklepach podobnego;-):-) A !! Jak ja uwielbiałam klocki Lego

hehe my z M też jesteśmy fanami Hausa i Chirurgów(tylko niestety w Polsce nie ma jeszcze następnego sezonu:-()
A hausa, mamy wszystkie sezony
Ja wstałam dziś o 6:00 i jakaś nie przytomna jestem![]()

Ja w tv oglądam 5 sezon..
:-) Ale wczesniejszych nie oglądalam, no może ze dwa odcinki któregoś;-)Ide sie szykowac do lekarza. Dzisiaj sie dowiem co i jak ze mna, a wlasciwie z moja krwia. W koncu sa wyniki po 3 tygodniach wyczekiwania. Jestem dobrej mysli!!!!!
Buziaki!!!!
daj znac jak wrócisz
:-)Mi się podoba ten płaszczyk, tylko jakoś przez internet boję się go zamówić![]()
Ja też się boję ubrań przez net zamawiac.. wolę przymierzyc..;-)Nutica - mój mały ma dopiero 2 latka, ale póki co jeśli chodzi o ciążę jest poprostu pzrekochany.
Jak mu wytłumaczyłam ze u mamusi w brzuszku jest dzidziuś i lekarka nie pozwoliła mamie nosić, to do tej pory jak go chcę podnieść, to mi sie pyta - mamusiu, masz siły? możesz nosić? Głaska brzuszek, całuje... Przytula i mówi, kocham cie dzidizusiu. Oby to się nie zmieniło
Ostatnio jak poszłam na usg, to został u mojej mamy. No i zaczęli go podpuszczac, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. Na początku twierdził że siostrzyczka, a teraz że braciszek powiedział. NO to moja siostra pyta go, a jak dzidziuś bedzie miał na imię Jaś? a może Marysia. Na to Filip powiedział - Marysia jest u babusi.. Wszyscy takie oczy na niego, u jakiej babusi (bo u nas żadnej Marysi nie ma), a on u babusi Jasi (czyli Filipka prababci). Na to oni jeszcze większe oczy. Jak to u babci Jasi jest Marysia. A on im dowalił, RADIO MARYSIA....
(wszsytkie imiona zdrabni i stwierdził że radio Maryja to radio Marysia). A wie że u tej babci jest to radio, bo zawsze chce jej przekręcić, i zawsze mu mówimy żeby nie przestawiał bo babcia ma nastawione radio Maryja i nie bedzie umiała sobie ustawić

:-)
:-)A co do stosunku mojej córki do dzidziusia w brzuszku to oczywiście jest przesłodki. Dziś jak do przedszkola wychodziłą (ma 4 latka) to pocałowała brzuch i mówi papa dzidziusiu wróce do ciebie poźniej jak mama mnie z przedszkola odbierze:-) No i oczywiście zapytała mnie kiedyś czy dzidziuś już słyszy i czy mogę sie zapytać o to pana doktora. Więc powiedziałam jej że pewnie słyszy a ona do brzuszka wyskoczyła z prośbą o lalkę od dzidziusia jak się urodzi. A że lalka jest reklamowana w telewizji tociągle mnie woła żeby dzidzia usłyszała co to za lala![]()

A on im dowalił, RADIO MARYSIA....

A co do stosunku mojej córki do dzidziusia w brzuszku to oczywiście jest przesłodki. Dziś jak do przedszkola wychodziłą (ma 4 latka) to pocałowała brzuch i mówi papa dzidziusiu wróce do ciebie poźniej jak mama mnie z przedszkola odbierze:-) No i oczywiście zapytała mnie kiedyś czy dzidziuś już słyszy i czy mogę sie zapytać o to pana doktora. Więc powiedziałam jej że pewnie słyszy a ona do brzuszka wyskoczyła z prośbą o lalkę od dzidziusia jak się urodzi. A że lalka jest reklamowana w telewizji tociągle mnie woła żeby dzidzia usłyszała co to za lala![]()
). Coś miałam wrażenie, że czuje, że wkrótce skończy się jej beztroski żywot jedynaczki 
. Teraz jest na prawdę wspaniale, jak tak dbają o młodsze rodzeństwo.
. Całkiem logiczne ;-)

Witam ja też mam czasami bóle głowy na szczęście nie zbyt często. Mój gin powiedział że Paracetamol jest bezpieczny, ja jednak i tak biorę go jak już naprawdę nie mogę wytrzymać, ale spokojnie możesz go przyjmować.Też mam częste bóle głowy, M nawet przyniusł z pracy ciśnieniomierz by sprawdzać ciśnienie...Od paru dni właśnie mnie tak tylko ćmi, tfu tfu , lepsze to niz też okropny ból:/

Zastanawiam sie nad kupnem zimowego płaszcza przez allegro bo szkoda na nowy wydawac kupe kasy a tak zaoszczedzi sie bo wiadomo to tylko sezonowa ciążowa odzież...chyba ze kolejnego bejbika tez zaplanujemy na zime:-)
ja za chiny ich nie widze
jedynie te zwykłe ale ktoras z was ma te zwykle pasy za 7zl ?? bo wydaja mi sie króciutkie i nie wiem czy na 9miesiac zmieści mi sie tam moj brzuchol

A ja nie wiem chyba ulegne w końcu wszystkim. A co do Alllegro to ja czasem też patrze w skalepie bonie wszystko jest taniej ale większość tego co chce kupić to tańsze