Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zmartwilam sie bardzo... Niestety w przychodni juz trzeci gin w ciagu dwoch miesiecy i go nie bylo
Po dwoch nocach przeszlo na szczescie. Nie wiem co to moglo byc. Moze Dzidzia na cos uciskala? Ciesze sie, ze zdecydowalam sie na ten detektor. Slucham serduszka raz na tydzien, nawet rzadziej, maksymalnie przez minute. I jestem spokojna i szczesliwa 
Tez tak macie? Dokucza mi rowniez brak czasu, a przy dziecku bedzie go jeszcze mniej...
I najgorsze, ze nic na to nie mozna. To straszne co sie przytrafilo Twojej znajomej :-( Czy to Polka? A jak sie czuje ta dziewczynka, ktora byla w szpitalu?

ciężka sytuacja i bardzo smutna :-(
wiem, że głupota, wszyscy mi mówią, że dziecko najważniejsze i ja to wiem, ale ALE.o co chodzi z tymi zastrzykami? o cykrzyce ciążową???
Biorę zastrzyki z heparyny na rozrzedzenie krwi,mam ciąże podwyższonego ryzyka i biorę między innymi heparyne...
A ile ona ma lat?
Cala firma byla poplakana ze smiechu. I dalej pali papierochy jak smok, a jak jej ktos zwraca uwage to mowi "fuck it".
No jak tak mozna?!?!? A pozniej sie dzieciaki chore rodza