Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zastanawiam sie czy moge wziąć oscillococcinum tak odporonościowo bo na ulotce jest by sie skontaktowac z lekarzem w czasie ciązy ale ogólnie nie ma przeciewskazań
więc co sądzicie??
ze szok i zimno brrrrrrrrr ,jutro pojde na inny blizej domu - ja tez tak mam ze w 1 ciazy to bylo taki ŁAŁ !!! i wogole juz odkad sie dowiedzialam chcialam wszystko kupowac szykowac i wogole gdybym mogla to bym se na czole napisała ze jestem w ciazy....a teraz...tak na spokojnie całkiem inaczej... i tez mam wyzuty ze tak malo sie " przejmuje" ale to chyba normalne juz nie jest to zadna nowosc ze sie jest w ciazy...wiec sie nie przejmuj nie jestes samami dzidzius sie jeszcze nigdy nie snil... I powiem Wam ze tak mi jakos przykro i wstyd - pierwsza ciaze bardziej przezywalam, chociaz tez o niej "zapominalam" na codzien, a teraz w ogole przypomina mi sie tylko wtedy jak ktos powie ze jzu widac, albo jak znowu mnei cos boli i kombinuje co by tu zazyc - wtedy sobei przypominam ze jestem w ciazy... No i jak patrze w lustro ale to tylko w domu bo w pracy mamy tylko takei na twarz
Nie wiem - moze gdybym nie pracowala to byloby inaczej... Tak to nawet nie mam czasu sie zatrzymac i zastanowic czy Maluszek kopie czy co...
Tak czy inaczej na zwolnienie nie chce isc oczywiscie bo taka juz jestem glupia ze mam poczucie obowiazku, za ktore nikt mi nie podziekuje - niby sobie zdaje z tego sprawe, ale tak naprawde to nie umiem tego w sobei zmienic...
Ech - posmecilam ,posmecilam to teraz wam zycze milego wieczoru ;-)
-Dziewczyny wpadłam napisać, że jedziemy z Marcinkiem do szpitala. Gorączkę ma 40, mówi, że go wszystko boli. :--
-
-(
Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. :--
-
-
-
-
-(
![]()
ja tez niecale 2 tygodnie temu bylam z mlodym w szpitalu tez mial 40 stopni i potem sie okazaloo ze na " szczescie" mial zapalenie ucha srodkowegoWidzę, że wasze dzieciaczki również chorują, mój Dawidek od 3 dni ma temperaturę, jest trochę lepiej, byliśmy u pediatry nic podejrzanego nie widać lekko zaczerwienione gardło, sama nie wiem co mu jest, zdrówka waszym dzieciaczkom!!
ionka a dlaczego nie zadzwonili i faxem nie sciagneli.Ja jak bylam na ostatniej wizycie to bylo podobnie,ale pielegniarka zadzwonila do szpitala i fax wyslali z wynikami w ciagu paru minut.

myslałam dodatkowo, że zawału dostane, tak się zdenerwowałam- już na serio 
Podobno mowi sie, ze przewaznie jest na odwrot.
A pozniej moze ten wymarzony basenik :-)

(jeszcze się dopinam
) i wcale nie było mi w nim gorąco (bo czapkę, rękawiczki i szalik już noszę od tygodnia), a nawet zmarłam w nogi, bo pod jeansy nie założyłam rajstop, KOSMOS!!! trochę za wcześnie na takie temperatury