reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie wieczorkiem!

owlrene zdrowka dla Maksia, i przespana kolejna nocke dla Ciebie zycze!

madzia super, ze takie postepy u Bartusia :))))

polusia wspolczuje Wam bardzo, ale moze jednak Tobie sie uda pismami cos skombinowac...

Mlody cos bunt na jedzenie dzisiaj mial, tylko kaszki i jogurty (i do tego nie do konca) zjadl...dobrze, ze jutro juz zlobek - tam zawsze wszystko je...

reklama
Polusia z otruciem bym sie wstrzymala, bo sumienie moze tego nie zniesc. A moze warto porozmawiac z sasiadami i grzecznie ich poprosic o pilnowanie psow, bo male dzieci sa i tragedia sie moze wydarzyc? nie znam ludzi, ale moze jakies argumenty by do nich dotarly? A za pogryzenie psa sasiada nie trafili wlasicicele do sadu? jesli to jest wtorna sprawa, to powinno byc duzo szybciej.

no może z tym otruciem przesada ale tych właścicieli do klatki lwa wpuścić...

Co do szpinaku to jak robię go jako dodatek do ziemniaków puree i jajka sadzonego no to jak kupię zamrożony to na patelni z łyżką masła powoli go rozmrażam aż do odparowania wody i przyprawiam solą i pieprzem. Dodaje jajko i mieszam aż do ściecia. Na koniec łyżkę jogurtu. Młody lubi liściasty z makaronem penee i żółtym serem :) ale to przy okazji na wątku kulinarnym. Je też krokiety albo naleśniki ze szpinakiem :) my oczywiście też :)

ja tez chyba bym nie byla zdolna do otrucia - ale jesli by chodzilo o moje dziecko to nie wiem. Jednak wolalabym miec psa na sumieniu niz zdrowie/ zycie wlasnego dziecka. Tez kocham zwierzeta ale w takiej sytuacji to nie wiem jak bym postapila. A teraz przeciez cieplutko sie robi, Julka juz duza panna wiec sama moze sie bawic przed domem, a niestety takie psy to sa niebezpieczne dla doroslych a co mowic dla dzieci.
pisz, probój no i dzialaj- moze jakąs petycje podpisana przez innych sasiadow zlozcie. Nie znam sie na tym ale Wasze bezpieczenstwo najwazniejsze. A nastepnym razem jakby sie zadzylo ze przybiegna to rob zdjecia , aby miec jak najwiecej dowodow.

Mój mały męzczyzna juz spi,miał drugą drzemke do 20.

Polusiu mam nadzieje ze cos sie da z tym zrobic chociaz jak wyslesz te pisma,tak sie nie da zyc w strachu o własne dzieci.Sąd zawsze cos robi jak dopiero sie stanie jakas tragedia koszmar normalnie jest w Polsce z tymi psami.Polusiu uwazajcie na siebie!

Asia juz niedługo bedziesz tuliła drugie malenstwo,super trzymaj sie jeszcze troszkie:)

owlrene zdróweczka dla Maksia!!!

z właścicielami nie da się rozmawiać - do nich nie docierają żadne argumenty , jakbym rozmawiała ze ścianą - nawet dziś powiedzieli do nas że oni każdy mandat zapłacą a jak psy im zabiorą to kupią następne. to ludzi trzeba otruć nie zwierzę bo ono nie jest winne głupoty i tępoty właściciela. piszę pismo do prokuratury, straży miejskiej i policji,umówię się z naszym dzielnicowym - mam nadzieję że to co zaowocuje. sąsiedzi też są zgodni i podpiszą pisma i wyślą swoje aby było tego więcej. strach kurde na taras będzie wyjść jak z tym nikt porządku nie zrobi.

Asia trzymam kciuki i codziennie myślę o Tobie czy jak wejdę na bb to będziesz już rozpakowana :)

szpinak ja dodaję do ziemniaków do pire i mała wcina , do jajecznicy też daję i do naleśników z czosnkiem, robię też pierogi czyt, kupuję :)

też idę spać bo nerwa mam takiego że rozsadzi mnie od środka
spokojnej nocki życzę :)

reklama
o kurde, polusia, no co ................ z tych sąsiadów!!!!!!!!!! słów brak! totalnie aspołeczne zachowanie. w ogóle dla potencjalnych właścicieli niebezpiecznych ras trzeba robić badania psychologiczne czy coś!! przeciwna jestem truciu, no ale jakby właściciela pieski w dupę pogryzły, to bym sie cieszyła!

Do góry