cc- ja tez pomoge jak podeslesz mi info
moje dziecie padło

i nareszczie chwila dla siebie

Ale musze posprzatac troszke i ogolnie mam lekture - info dotyczace egzaminu gimnazjalnego. To juz w tym tygodniu . Jestem przewodniczaca zespolu i musze znac dobrze wszystkie procedury , niby czlowiek wie ale trzeba wszystko dokladnie przeczytac a to takie nudne

))) A do tego kusi mnie ksiazka Pawlikowskiej- jestem w trakcie czytania - ale musze przerwac dopóki nie przeczytam tych procedur ;( - wiem ze nie ten wątek ale uwielbiam książki podróżnicze - przyczytalam wszystkie Cejrowskiego, Halika teraz czytam Pawlikowska

a i kiedys strasznie wciagnela mnie Biala Masajka - Hoffman niby autobiografia ale fajnie opisuje kulturę Masajów . Weim ze wy raczej kryminaly ale jakby ktoras spotkala jakas fajna podroznicza to byłabym wdzięczna za tytuł

))
zdrówka dla Marcelka
My tez bylismy kuci w rączke , prawdopodobnie to mniej boli niz w nózkę ale ta 4 dawka tej 3w1 ma byc w nogę.
A do tego byl u mnie dzis tata i powiedzial ze byla pielęgniarka na wizycie kontrolnej , u Was tez tak chodza ? Tak mi sie wydawało ze mowila ze przyjdzie jak skonczy roczek ale nie bylam pewna. No i ma sie pojawic teraz juz pod wlaściwym adresem

tylko ze ja adres w przychodni juz dawno zmienilam

)) no ale nie ukrywam ze chetnie byl tam wrocila , ale na to musze jeszcze długo poczekac ;( Fajnie u siebie ale jednak wole w domku niz w bloku mieszkac . Czuje sie jak w klatce ;( . No nic zyje nadzieja ze moze kidys