reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Doczytałam troszkę.
Witam wieczornie. Dominika zasnęła choc nie było jej łatwo :-( Katar ją męczy... Przez ostatnie dni też mi niejadkowała - od wczoraj odrobinę lepiej... może to przednówek dzieciom na apetyt szkodzi?

Napiszcie mi proszę co z yra? Bo TS to nie dla mnie rozumiem?

witam
nie zagladalam bo ciezko z czasem ostatnio, pawel caly tydz w domu z babcia, bo chorobsko trzyma, a raczej kaszel, jak wracam to chce sie nim nacieszyc, taki samodzielny juz sie zrobil moj chlopczyk
po domu to biegiem sie porusza, a dzis frajde mial bo mu lozeczko otworzylam i z godzine tylko wchodzil i wychodzil hi hi
teraz juz zasnal bo cichutko

co do jedzenia to u nas tez rozowo nie ma, ale najgorzej nie jest, kaszki srednio ale jakos wchodza, mam nadzieje ze ta skaza to na dobre juz znikla, bo od tygodnia mieszam nutrmigen z mm i nic nie ma, a nawet troche dluzej, chyba tej ostatniej recepty nie zrealizuje, moze ktos reflektuje??
jutro sobota to bbedzie parowka i jogurcik, ale sie ciesze ze juz moze jesc;-)
a rano jedziemy do dziadkow na likend

ajentka zdrowka dla malego!!:tak:

nesia a co to afty??

o jednak jeszcze nie spi rozbojnik :p

cc- ja tez pomoge jak podeslesz mi info ;)

moje dziecie padło ;) i nareszczie chwila dla siebie ;) Ale musze posprzatac troszke i ogolnie mam lekture - info dotyczace egzaminu gimnazjalnego. To juz w tym tygodniu . Jestem przewodniczaca zespolu i musze znac dobrze wszystkie procedury , niby czlowiek wie ale trzeba wszystko dokladnie przeczytac a to takie nudne ;)))) A do tego kusi mnie ksiazka Pawlikowskiej- jestem w trakcie czytania - ale musze przerwac dopóki nie przeczytam tych procedur ;( - wiem ze nie ten wątek ale uwielbiam książki podróżnicze - przyczytalam wszystkie Cejrowskiego, Halika teraz czytam Pawlikowska ;) a i kiedys strasznie wciagnela mnie Biala Masajka - Hoffman niby autobiografia ale fajnie opisuje kulturę Masajów . Weim ze wy raczej kryminaly ale jakby ktoras spotkala jakas fajna podroznicza to byłabym wdzięczna za tytuł ;)))
zdrówka dla Marcelka ;)

My tez bylismy kuci w rączke , prawdopodobnie to mniej boli niz w nózkę ale ta 4 dawka tej 3w1 ma byc w nogę.
A do tego byl u mnie dzis tata i powiedzial ze byla pielęgniarka na wizycie kontrolnej , u Was tez tak chodza ? Tak mi sie wydawało ze mowila ze przyjdzie jak skonczy roczek ale nie bylam pewna. No i ma sie pojawic teraz juz pod wlaściwym adresem ;) tylko ze ja adres w przychodni juz dawno zmienilam ;))) no ale nie ukrywam ze chetnie byl tam wrocila , ale na to musze jeszcze długo poczekac ;( Fajnie u siebie ale jednak wole w domku niz w bloku mieszkac . Czuje sie jak w klatce ;( . No nic zyje nadzieja ze moze kidys ;)

Napiszcie mi proszę co z yra? Bo TS to nie dla mnie rozumiem?

Chyba to żadna tajemnica :sorry2: Yra leży na patologii ciąży i miała badana krew czy poziom cholestazy się nei zwiększą-ale póki co nie wiemy jaki wynik. No i 2x dziennie ktg!

Nesiaa wspólczuje:/ oby Oleńke nie dopadly afty bo to dla malego dziecka ból:( i problem z jedzeniem:/
Ajentka zdrówka dla Marcelka

Ostatnia edycja:
reklama
Kobiety niech ten wiatr skończy wiać bo zwariuje z bólu :(
Oglądamy film na hbo comedy a mnie on nawet nie śmieszy :(
A co do szczepienia mój Franko nie płakał :) dzielny chłopiec więc jemu to obojętne czy udo czy ramię :) :)
Ostatnio też miałam afty po antybiotyku mi się zrobiły bo miałam do du.. Probiotyk a i Franko też mial po ostatniej chorobie więc wiemy jak cierpisz Nesiaa:( współczuje, najlepszy jest Aftin a młodemu wyleczyłam jego własnym moczem:) stary sprawdzony sposób odrazu pomógł.

Do góry