reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marela dla Ciebie polecam - "agnes w wenecji" beata pawlikowska oraz trzy książki podrózniczo kulinarno obyczajowe - tysiąc dni w wenecji, tysiąc dni w toscani i tysiąc dni w ovieto marlena de blasi - te trzy tomy polecam bo są cudne :)

nesia co czytasz ?

idę do wanny i chyba też nadrobię lekturę :)

reklama
K_aralajna ogólnie pojawiają się u mnie jak jestem bardzo przemęczona i mam osłabiony organizm. Wracają do mnie jak jakiś koszmar co jakiś czas:( Zawsze używałam sachol ale teraz nei pomaga:(
Polka moczem??????? Ty to masz metody haha ale, że niby dawałaś mu go do picia??:p
Monia u nas też wieje niesamowicie:(

Polusia Czarny piątek Kava Alex

Ostatnia edycja:
też słyszałam, że mocz dobry na pleśniawki, więc nesiaa do dzieła! tylko podejrzewam, że co innego smarować dziecku, które nie wie, co to, a co innego sobie............
Alex Kava fajnie pisze :-) ja mam w domu Łowcę dusz.
ja teraz czekam na książki Camilli Lackberg. no i muszę pozostałe części Stiega Larssona pożyczyc od znajomych :-)

byliśmy na zakupach i się nalatałam jak dzika za Olą. chodzić nie umie sama, tzn nie więcej niż te kilka kroków, a myśli, że umie wszystko. pocieszające jest to, ze może schudnę ;-)

Wstąpiłam dziś do biedronki i zaopatrzyłam się w lekturę:) Idę poczytać.

Miłego czytania!

Dzięki Dronka :tak:

Marela - to bardziej dla Młodego jak podrośnie ale Tobie też bedzie przyjemniej czytać niż milionowy raz tą samą bajkę ;) Książka nazywa się "Afryka Kazika" i jest super dla dzieci w wieku od 3-4 lat. Afryka Kazika Wierzbicki - Wys 24h Sosnowiec (1549375597) - Aukcje internetowe Allegro Będziesz mogła zaszczepić swoją miłość do podróżniczych książek :-)

Ale ciszaaaa :-) i wieje za oknem.
Kolorowych snów!!!

K_aralajna ogólnie pojawiają się u mnie jak jestem bardzo przemęczona i mam osłabiony organizm. Wracają do mnie jak jakiś koszmar co jakiś czas:( Zawsze używałam sachol ale teraz nei pomaga:(
Polka moczem??????? Ty to masz metody haha ale, że niby dawałaś mu go do picia??:p
Monia u nas też wieje niesamowicie:(

Polusia Czarny piątek Kava Alex

Kochana wkładałam mu płatki kosmetyczne w pampersa i tym przemywałam :) :) ha ha nie pił:)
A swoją droga moja siostra była w tetrówkach chowana i ja za każdym razem jej pieluszka mylam buzię :) miałam 6-7lat wtedy ale nigdy nie miałam problemu z cera dzięki temu :)

reklama
Hej wieczorem.Zimno mi jakos, moze przez ten wiatr od wczoraj co hula...Milenka spi tak niespokojnie ze co chwile do niej latam.Zębiska męczą okropnie :(
Na plesniawki faktycznie najlepszy aftin lub urynoterapia:):):)nesiaa współczuje Ci tego.
Marcelkowi,Filipkowi i Pawełkowi zdrówka!!!
Dziewczyny miłej lektury i odbranoc.

Do góry