Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pani w starszym wieku,w konkursie na najmilszą laborantkę na pewno by nie wygrała

brzusio na szczescie juz nie boli ale powiem doktorkowi ze mnie tak bolal jak naciskalam i w ogole to mnie dokladniej zbada zapewne a nie tylko szyjke czy nie ma rozwarcia...
ehh ide dzisiaj i juz sie doczekac nie moge mysle od samego rana jak bedzie na wizycie i sie obawiam czy z niunia wszystko ok bo wczoraj wieczorem niby cos mi tam sie ruszylo ale tylko 2 razy poczulam ... dzisiaj narazie nic ale i tak sie zawsze potworek uaktywnia wieczorami... w sumie to jakbym sie pewnie wiecej ruszala a pozniej slza odpocywac pewnie by sie bardziej wiercil jak u nie w domku bo tak jak ciagle lezakuje to i on jest pewnie ospaly;-) lepiej sobie tak tlumaczyc niz ze jest cos nie tak...
a na poczatku ciazy mi sie snilo ze dziewuszka bedzie ciagle no ciekawa jestem cio tam sie chowa :-) moze juz dzis bede wiedziec a i w ogole musi byc dziewczynka bo mam juz 2 sliczne sukieneczki 

Ja 7kilozapomnialam od poczatku ciazy do teraz jestem 9 kg na plusie szokkkkkkkkkkk
co zrobić później będziemy się martwiły