reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asiu z jakim spokojem piszesz o tym czopie:szok: Kochana jak się czujesz>>?? Chyba najgorsze jest czekanie ?? Ja urodziłam dzień przed datą porodu i pamiętam jak parwie wszystkie sie rozpakowałyście a ja nic i nic...a tu rach ciach i cócia była z nami:-D

Mamusie dziewczynek czy wasze córki bawią sie lalkami>> bo chcialabym kupic na wypasie lalke ale nie wiem czy to nie za wcześnie:sorry2: Ma lalki ale mało sa interaktywne a Gabek uwielbia je karmic i spiewac im kołysanki wiec myslalam nad czyms takim
http://allegro.pl/interkobo-agatka-lalka-z-misiem-35049-nowa-wys-24h-i1542143787.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dronka wierz mi, że jak go zobaczyłam, to wcale nie byłam spokojna;) No ale kiedyś muszę w końcu urodzić;) Fakt, że to czekanie jest fatalne, jednak pierwszy poród był z zaskoczenia, bo 3 tygodnie przed terminem i chyba lepiej, niż teraz jak tak się czeka. Czuję się dobrze, dzięki.

a ja w ramach diety...bulka z kielkami lucerny...zarabiscie i dbaj tu o forme...no i herbatka irving spa cos tam z algami

kasia suwaczki nowe kolorowe. Czasem musze pozmieniac :)

ja chcialam dzis kupic malibu z Ł. i zrobic hot night long...ale cwiczy i powoli zmeczenie mnie lapie. Probuje znalezc suknie slubna swoich marzen ale tak owa NIE istnieje :-(

Asia za pare dni bedziesz miała córę ah...Ł..ciagle za mna chodzi i gada o dziecku no trafiło go coś

ciekawek iedy u nas sie Yra zjawi ale bedzie miała roboty :)

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi w sprawie rozstępów. Mam nadzieje, ze i tym razem natura okaże się łaskawa.
neska super, że z małym wsio ok. Kochana Ty się dziwisz, że jesteś zmęczona- masz na głowie dzieci, dom i w dodatku jesteś w ciąży. Ja też mam takie dni, że czuje się jak słoń- taka ociężała :-(
Asiu też myślę nad tym wózeczkiem, bo taki podwójny to chyba dobre rozwiązanie przy tak niewielkiej różnicy wieku. Myślałam o takiej gondolce: Gondolka,nosidełko do wózka-TANIO!!! (1546683869) - Aukcje internetowe Allegro
Może faktycznie pan czop odszedł :-)
myszowata mój nie gryzie bo ma tylko 2 zęby :-D Co do jedzenia to ok 7 mleczko, 8 coś konkretniejszego, 11 owocki albo jogurt, 14 obiad, ok 17 coś małego i o 19 na noc butla z 210 ml mleka.
Monia, heronek, blu gratki dla chłopców!
polka super, że wyniki Oliwi okazały się tak dobre.

Ramari ja też myślę o tej gondolce. Sprzedający mi napisał, że można wybrać jeszcze zupełnie inny kolor z jego aukcji z torbami, bo on te rzeczy sam szyje. Także może da radę wybrać coś w brązie, bo akurat taki wózek mamy.

dronka moja Pola ma taką lalę co płacze, śmieje się i mówi - bawi się nią - przytula ,daje buziaki, kładzie do wózeczka :) ja nie kupiłam mała wzięła sobie lalkę Julki i tak zostało :)

Asia kochana to trzymam kciuki aby było szybko i bezboleśnie :)
skąd ja zanam to uczucie ciężkości - ale już niedługo i będzie Ci lżej :)
czekamy później na zdjęcia Magdalenki :)

ramari mnie się nie zrobiły przy żadnej ciąży rozstępy - natomiast zrobiły mi się w okresie dojrzewania zwłaszcza na piersiach :( w ciąży smarowałam kremem mustella

no kobiety ale produkcja :)
Cóż Asiagodzina zero coraz bliżej :) a mojego M.kuzynka dziś urodziła tzn.miała cc w Poznaniu. Zaczęła rodzic w nocy tu w Koźminku i gnali co sił bo tam koniecznie chciała i jest Mały Oskar 2710g i 51cm a to było 40tygodni plus 1dzień. więc Frano yry to okaz :)

Gratuluję dzielnym chłopcom na szczepieniach !!!

Polusia jutro wrzuce przepisy obiecanych wypieków i napisze co i jak będzie na święta :)

Kalisa Franus śpi 2razy dziennie. Pierwsza drzemka trwa 2-3godzin a druga 45minut do 1.5godziny.

Marciaa no praca fajna ale mój M.to był chory z zazdrości bo on wie że ja flirciara byłam kiedyś i jak miałam nockę w pracy to go brało. Fakt musiałam uważać jak spojrzałam na faceta bo niektórym zaraz się zdawało:) ale plusem za to było właśnie to ile ludzi człowiek poznawał i jakich ciekawych:)

Polusia te warsztaty były ekstra !!! Czemu ja w takiej dziurze mieszkam :( ?

A słuchajcie był u Was już rachmistrz z tym spisem powszechnym?

Rodzinka.pl dziś mnie powaliła a najlepsze było z księciem na białym koniu i teściowej jako wiedzmie :)

Teraz you can dance oglądam i czytam maila od kolegii z Holandii którego poznałam 9lat temu na praktykach :) ale mi dziś esej napisał ... A to odrębną historia na ts :) kiedyś może :)
Buziaki :) jeszcze dziś wrócę:)

Asia ja z kolei myślałam o tym czarnym wózku i czarnej gondolce. Póki co mam dość kolorów.
polka ja spisałam całą naszą trójkę w internecie. Temat spisu mam z głowy :-)

reklama
Polka super, że Oliwka zdrowa jak rybka:) A nóżka napewno zrobi się zgrabna zanim mała kobietka zacznie biegać w szpilkach:)
A rachmistrza jeszcze nie było.
Heronek dzielny mały mężczyzna.
Moni, Blu dla Waszych chłopców też brawa za odwagę!
Asia lada chwila i Madzia będzie w Twoich objęciach. Ale Ci zazdroszczę tej chwili:) Trzymajcie się dzielnie dziewczynki, ciężka praca przed Wami.
Kalisa u nas zazwyczaj dwie drzemki po ok. 1,5 godz. Ale nie zawsze tak było. Był taki czas, że każde usypianie kończyło się płaczem i nerwami, ale na szczęście to już minęło.
Ramari mi zostały 4 małe rozstępy z którymi się już zaprzyjaźniłam:) Niestety skóra na brzuchu pozostawia wiele do życzenia. Chyba już nigdy nie odzyska dawnej jędrności:(

Do góry