reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :-)
katrinka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
myszowata Kurcze ale pech z tą komórką :-( Mi czop odszedł rano w dzień porodu. Powiedziałam to mężowi, a on na to :"a co to znaczy?":-D Powiedziałam, że pewnie niedługo zostanie tatą, dzisiaj raczej nie, ale w ciągu tygodnia. A tatą został już o 16:35. Mi za to wody odeszły tuż przed partymi.

edit:
mrozik może faktycznie z tym czarnym masz racje. Muszę to przemyśleć. W razie czego ten brązowy co kupiła Asia też jest bardzo ładny. Co do basenu to też uważam, że to jest rewelacyjna sprawa. My na specjalne zajęcia chodziliśmy 3 m-ce. Teraz raz w tygodniu jeżdże z małym na godzinkę do aquaparku. Właśnie jutro jedziemy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Ja od rana mam zepsuty humor. Sebek dostal kataru:baffled: wiec do razu mu dałąm co tylko moglam zeby skonczylo sie tylko na katarze :-(dobrze ze niedlugo idziemy zbadac ten trzeci migdał.
pogoda okropna nic tylko spać :crazy:
Zadnych wiadomosci od Yry nie mam , ale jak tylko napisze to dam Wam znać.

a ja w ramach diety...bulka z kielkami lucerny...zarabiscie i dbaj tu o forme...no i herbatka irving spa cos tam z algami

kasia suwaczki nowe kolorowe. Czasem musze pozmieniac :)

ja chcialam dzis kupic malibu z Ł. i zrobic hot night long...ale cwiczy i powoli zmeczenie mnie lapie. Probuje znalezc suknie slubna swoich marzen ale tak owa NIE istnieje :-(

Asia za pare dni bedziesz miała córę ah...Ł..ciagle za mna chodzi i gada o dziecku no trafiło go coś

ciekawek iedy u nas sie Yra zjawi ale bedzie miała roboty :)
przy dwojce dzieci wcale nie ma duzo wiecej roboty jak przy jednym. Jedynie na początku jest przerazenie :szok:
Moj to wczoraj truł o corce, ale to chyba zarty bo w rodzince Natalia chciala jeszcze jedna dzidzie hehe.

Czarnuszka - to może na katarze sie skończy. A dajecie mu coś stale czy teraz nic nie bierze?
Ramari - może popytaj na watku wózkowym, moze ma ktoś doświadczenie. Pamiętam jak wózka szukałam że jeden był czarny i miał środek (tak jakby podszewke) biały. A któraś dziewczyna od nas nie miała czasem czarnego?
No i zazdroszczę Aquaparku. U nas najbliższy w Krakowie. To ze 2-3 godziny jazdy. Ale i tak planujemy wypad, to moze koleżankę przy okazji odwiedze.

dzień dobry :)
ale senny dzień - deszcz pada, zimno - beznadzieja - już w kominku napaliłam bo tak nie przyjemnie. nocka przespana do 8:10 - dziś M zawoził Julkę do szkoły- a ona dziś ma w szkole rob ić gofry więc cała przejęta :) mała zjadła i się bawi w salonie.

kalisa moja młoda śpi jeszcze 2 razy o 11 i o 16 za każdym razem od 30 in do 1 godziny - sporadycznie zdarza się że śpi 2 godziny i nie ma drugiej drzemki

ramari ja miałam czarno czerwony i nie zauważyłam aby się bardziej nagrzewał

katrinka kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&

myszowata szkoda z tym telefonem a nie możesz wziąć zastępczego?

czarna zdróweczka da Sebka :)

a my na basen nie chodzimy bo u nas jest wstrętny i brudny ten basen więc się bałam z młodą ale teraz jak się zrobi cieplej to się n a pewno wybierzemy - zresztą mała już siedziała w poprzednie wakacje z Julką w basenie i była mega zadowolona :)
lecę coś na obiadek pomyśleć :)
miłego dzionka :)
Madzia sto lat w dniu urodzin :)

Ostatnia edycja:
U nas są 3 basene dla maluszków. Woda ciepła jak w wannie, a temperatura na zewnątrz jak na hawajach ;). Bardzo cieplutko. Podłoga chyba podgrzewana, mnie to w stopy parzyła jak boso stanęłam (ale ja to wrazliwa na temperaturę)

Madzia - Wszystkiego co najlepsze.

Ramari - ja lubię brązy. Oba fajnie wyglądają, a te materiały to chyba zbytnio nie płowieją? Ja mam jeden 4 letni wózek i nie zmienił koloru. A był taki taniuśki, chyba 400 zł kosztował, polski

Ostatnia edycja:
polusia muszę się zorientować w temacie, dzięki za podpowiedź rozwiązania:*
czarna zdrówka dla Sebka!
ramari moje oba wózki są ciemne, jeden bardzo ciemny szary, drugi taki czekoladowy brąz, ale w środku jeden jaki i drugi mają jasny materiał...Fajne te wózki co pokazujesz!
madzia wszystkiego najlepszego!Całuski:***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie

U mnie ciągle nic się nie dzieje. Pogoda do bani:(

Katrinka powodzenia!
Myszowata no to Franek dal Wam popalić. Zdrówka dla niego!
Czarnuszka zdrówka dla Sebka!
Ramari tak się złożyło, że nasz pojedynczy wózek też jest brązowy i powiem Ci, że również wypłowiał od słońca. Także podejrzewam, że z każdym ciemniejszym kolorem tak będzie.
Madzia wszystkiego naj!!!

reklama
Helooo

Dzisiaj mąż jest z domu bo idziemy do okulisty z Filipem, nie powiem troche stracha mam, ale wiem że lepiej o to zadbać i zbadać niż bagatelizować. Pogoda jest paskudna, zimno i pada deszcz. W mieszkaniu przez ostatnie dni sie wychłodziło i ogrzewanie właczone, a juz myślałam że sezon grzewczy zamknięty:/

katrinka powodzenia
madzia sto lat, sto lat i dużo szcześcia :)

Do góry