Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze, ja sobie zdaje sprawe, ze nie mozna dziecka przyzwyczaic, ale uwierzcie.... ze ja bym chciala chociaz kilka godzin pospac... a to wyglada tak ze jak sie poloze to on zaczyna sie wiercic. Wypluwa smoka, placze, trze nos. Daje picie i smoka, to zasypia na 5 minut, az mnie zlapie zasypianie. No i tak potrafi dlugo. Az za ktorym razem kiedy sie poloze, zaczne zasypia po raz 10 to juz mnie szlag trafie i dziecko laduje u nas. Nawet jak sie budzi i wierci to zawsze na lezaco wygodniej jest dac picie czy smoka.MOniskabe- tylko nie przyzwyczaj go dociaglego spania z Wami on teraz manipuluje a potem ciezko go bedzie oduczyc spania w Waszym lozku. Mam kolezanke co juz 3 lata spi z synem :/
wspolczuje. Dobrze ze najblizszym nic sie nie stalo...Nie, na szczęści. U mojej babci tam gdzie był pożar, w domu są dwa osobne wejścia... Jedno na parter, a drugie na strych na piętro. I jakaś moja przyszywana ciotka pijana ( ktora nie mieszkała z babcia) weszła sobie na górę i tam zapruszyła papierosem... Cała góra się spaliła razem z nią, dobrze, że babcia i wujkowie uciekli, yli akurat na dole. Ale i tak ogień dostał się na dół... Narazie mieszkają u mojej ciotki, ale podobno wystarczy tam zrobić remont i można mieszkać....to się działo w Borach Tucholskich