reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki dziewczynki za życzenia powrotu do zdrowia. no i dostałam antybiotyk:( Ale mi nic nie pomagało, ani szałwia, ani sól. jakoś przeżyję, tylko słaba jak dętka jestem.
Mój Lilas tez ostatnio daje popalic, a jak ma takie dni jak Nikoś to staram sie wybyc gdzieś z domu, to od razu jej się humor poprawia. ostatnio uwielbia siedzenie we wszelakich wózkach czyt. sklepowych. Wczoraj zrobiła mi awanturę, że ją wyciągam hehe.

Trochę chwalipięctwa......kupiliśmy projekt domku:)

gratulacje!

reklama
alex dzięki że pytasz :) u Ani średnio na jeża tzn. ma termin sprawy w sądzie ale to sprawa dopiero o potwierdzenie dna malutkiej, więc gdzie tam jeszcze do sprawy o uznanie i o rentę :( mała nie daje nic Ani zrobić ciągle płacze i wisi na cycku i oczywiście roś nie jak na drożdżach :) teraz mało rozmawiamy bo biedna mało ma czasu dla siebie

Dzięki za info. A malutka płacze, bo kolkowa? Z czego Ania teraz żyje? Pomaga jej ktoś?

e-kord pochwal się jaki :) gratulację tak w ogóle :)

dziewczynki Wasze zdróweczko - lampeczka wieczornego winka :)

alex Karolinka płacze bo tak ma - nie ma kolek, taka kapryśna jest i tyle, Ania żyje z renty jej mamy, ubranka ile mogę to wysyłam po mojej Poli, pampersy też zawsze dorzucę, są jeszcze osoby które chcą pomóc i zawsze coś wyślą :)

Ostatnia edycja:
e-kord, pochwal się do końca :-) jaki to projekt? :-)

kalisa, dobrze, że z oczkami ok :-)

madzia, na zdrowie! ;-)

moja Ol miała dzis uczulenie na wózek, no ale twarda byłam i nie dałam się jej wrzaskom. w końcu pogodziła sie z losem. w ogóle byłyśmy dzis na spacerze na uniwersytecie, bo przybył tam z wizytą sam Dalajlama, ale jednak nie spotkałyśmy go ;-) niemniej miło było sie przejść na daleki spacer.

najadłam się sałatki greckiej i teraz ziewam jak krokodyl, chyba z przejedzenia ;-)

Madzia Twoje Zdrowie !!! !!! !!! :)

Ale było fajnie na fitnesie :)
Przyszłam to Skarby już spały :)M.zresztą też :) ale czekał aż mu kolacje podam. Nygus mój jeden:)

Pan Kierownik :) mój mial tyle wrażeń że już o 18.30był śpiący a przy tym pikowaniu siedział z babcia dobrą godzinę :)

reklama
Do góry