reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madzia wszystkiego naj naj :tak: Madziu jaka staruszka, piękny wiek ja w tym roku 30 kończe ;-)

ajentka83 zdrówka życze, oby choróbsko szybko odpuściło

mloda_mamusia1 współczuje przeżyć, nieciekawy okres :-(

e_kord szybkiego powrotu do zdrówka życze

moniskabe Ola też z nami śpi :zawstydzona/y: ale powoli chyba czas ją wyprowadzić do siebie bo w nocy wstaje, śpi w poprzek, kopie mnie po twarzy i dłubie mi w oczach :tak: choć w sumie to lubie jak tak się przytuli i smyra mnie po ramieniu

U nas dzisiaj masakra Ola jest naprawde nieznośna i ciągle krzyczy na wszystkich a apetytu dalej brak :-( jak coś się nie ruszy do przyszłago tyg to chyba przejde z nią do pediatry niech ją obluka dokładnie i może coś zaradzi, chociaż Ola w sumie nie chce jesć swoich zupek i kaszek, bo jak jej dałam naszego rosołu z manną to wcinała aż miło bo było słone i takie inne, a z solą niestety musimy uważać ze względu na jej nereczki dlatego jej zupek nie dosalam.
Moje dziecię wkońcu zaczeło samo wstawać, staje w łóżeczku i przy meblach :tak: i co dziwne chociaż prowadzana jest za rączki od 10 miecha to kilka dni temu zaczeła raczkować :tak: a myślałam że ten etap u nas będzie pominięty.
Dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieci jak się złoszczą to też uderzają główką w co popadnie, bo moja mała potrafi stuknąć się o podłogę albo łóżeczko zależy gdzie jest a jak akurat stoi to tupta nóżkami i gryzie co popadnie?
Jeszcze jedno pytanko Ola jak płacze to cieknie jej z noska, nie wiem czy to normalne czy ma katarek? Bo tak to jej nie leci nic tylko jak płacze to z noska leje się ehhhh
Miłych snów życze :tak:

Moni mnie się wydaje że to normalne, my jak płaczemy to też leci nam z nosa. Dziewczyny a ja mam pytanie. W sumie to zwróciła mi na to uwagę mama, że pawelek jak chodzi to przekrzywia główkę delikatnie na lewo, tak ja przechyla. I nie wiem czy to poprostu tak mu wygodnie, czy sobie coś naciągnął. W sumie to dzisiaj już mija 4 lub 5 dzień odkąd moja mama to zauważyła. Tylko ja nie mogę sobie przypomnieć czy wcześniej też tak przechylał czy nie. No i się martwię.

monia mój co prawda sam jeszcze nie chodzi, ale nie zauważyłam żeby przechylał głowę. Najlepiej po obserwuj jeszcze Pawełka i zobacz w jakich sytuacjach i czy zawsze przechyla główkę, bo może tylko czasem. I przy okazji wizyty u pediatry zwróć na to uwage i zapytaj czy jest to jakiś niepokojący objaw.
moni Filip jak płacze to z noska mu nie leci, ale np jak ja płacze to i owszem, wiec to raczej nic niepokojącego :)

Moje dziecko ucina sobie juz drzemkę, wykorzystałam ten fakt do umycia sie i teraz mysle nad obiadem ...

Dzień dobry Kochane!!!

moniska obserwuj może to chwilowe!!! Oby :)

moni te łzy i katarek to chyba w większości się łączy :) przynajmniej u mnie i moich dzieci

Moje dziecko zjadło płatki i wygląda przez okno :)
A ja kawka i zmywanie :) :) potem obiad i spacer bo pogoda coraz ładniejsza.

Witam
Moni - Wiki tez czesto z noska przy płaczuy leci, Filip tez tak ma.
Kalisa - Filip (mój ;) ) jak miał 5 miesięcy to miał +2,5 i + 2 na drugim. Napisali wtedy - wada fizjologiczna. My chodzimy co roku na kontrolę, bo w rodzinie męża były poważne wady wzroku - i to od 3 roku życia już mieli, więc wolimy kontrolowac
e -kord - gratuluje :)
Dzisiaj idę na Targi Dom i Ogród. A w niedzielę z mężem sie wybiorę coś pooglądać - bo dzisiaj to służbowo.

reklama
Witajcie.
U mnie zas to samo.... Sebek charczy jak wtedy przy zapaleniu pluc :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)crazy::baffled::baffled::baffled: ide z nim na 13 do lekarza, na szczescie ma humor jak zawsze, mam nadzieje ze mu sie nie pogorszy,chociaz antybiotyk chyba i tak bedzie. Kolejny miesiac z kolei. Mam serdecznie dosc:angry::baffled::-(No nic jakos musze to wytrzymac wszystko.

Wiadomosc od Yry na TS

Do góry