reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witamy :-)
u nas sie właśnie zachmurzyło, niech to :dry: Ol pięknie spała sama, obudziła się na 2 łyki butli (serio muszę zrezygnować) i dalej sama u siebie spała do 6ej :-) potem przyszła do nas, opowiedziała, co jej się śniło i dospałyśmy do 9:15 ;-)

monia, pewnie nie masz się czym martwić z Pawełkiem :-) Olga ostatnio zatyka sobie uszy, wsio ma tam ok, prawdopodobnie sprawdza, jak to słychać z zatkanym ;-) ja kiedyś tez tak robiłam ;-)

moni, moja jak płacze (ale tak naprawdę łzami, a nie udawanie) to z noska też jej leci. mi zresztą też, potem nos zatkany przez parę godzin.

e-kord, fajny domek :-) lubie takie tradycyjne, nasz też w stylu podobny :-) widzę, że ceny projektów poszły ostro do góry! wiem, że z wybieraniem to istna kołomyja, my przewertowaliśmy milion różnych, długo to trwało! ale powiem Ci, że teraz nie jest lepiej: wykańczamy i dopiero jest jazda! a wszystko wskazuje na to, że to ja sama będę urządzać, tzn kupować, niby fajnie :-) ale jaka odpowiedzialność! już mnie to przeraża! co do garażu, to zgadzam się, chyba że macie 5 samochodów, z czego 3 zabytkowe ;-)

reklama
Czarna trzymam kciuki za Sebusia :( i szybkiego zdiagnozowania przyczyny tych chorób życzę a przede wszystkim powrotu do zdrowia :)

Madzia buziaki dla Bartusia :) :*

Wróciliśmy z dworu młody wciągnął 150gram jogurtu z gruszkami i wypił herbatkę i śpi :)

A ja pije kawę kolejna i biorę się za zmywanie i obiad :)

Ja nesiaa robię normalnie naleśniki jak wszystkim.

Ostatnia edycja:
No dziewczyny siadłam wreszcie:) Ale efektów mało co widać. Ale mam zapuszczone mieszkanie:zawstydzona/y: po prostu masakra:(
No cieszę się bardzo, że Wam się projekt podoba. po Waszych postach utwierdzam się w przekonaniu, że był to dobry wybór:)
Ionka samochody mamy dwa, a jeden prawie zabytkowy;-) bo niedługo będzie miał 10 lat:-D A wiesz z tym wykańczniem co będzie to nawet nie chcę myśleć, bo na razie M kazał mi wybrac drzwi. Kurcze każda firma robi inne, a w razie czego nie będziemy skuwać ścian;) Załamałam się, bo nie dość, że drzwi jest cała masa, to jeszcze ceny strasznie różne. Jak masz coś fajnego na oku to chętnie skorzystam:)
Neska jak wszystko pójdzie jak trzeba tzn. z pozwoleniem na budowę i kredytem to ruszymy w sierpniu:)

No nic koniec leniuchowania. Idę dalej ogarniac ten bałagan.
Pewnie zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dzięki ionka.
Chodziło mi o drzwi zewnętrzne. My raczej drewnianych kupować nie będziemy. Wiesz nasz znajomy właśnie sie naciął, bo trochę się po zimie wypaczyły i odradzał nam. Ale te, które Ty pokazujesz, to wyglądają na solidne.
Ja szukałam tutaj:
K&P Fabryka Drzwi
a podobają mi się te:
cennik ja lubię nowoczesne, a kolor jakiś orzech czyt.nussbaum ;)

reklama
helloł

bylam zrobic te badanie sebus plakal bo mu nie umiala zyly znależć, ale juz po wszystkim i w poniedzialek wyniki. Bylam tez u lekarza i wogole byl jakis inny na zastępstwo i sie okazało ze nie ma zadnego zapalenia tylko astme. :baffled: :-( kaza,ł dawac ciagle wziewy i odwiedzic pulmunologa

Do góry