reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

katrinka no to obie jesteśmy w szponach słodyczowego nałogu :/ u mnie nie ma dnia bez słodyczy, jedyne co to po ciązy odrzuciło mnie od czekolady, szkoda że nie od całego słodkiego :/ zdaje sobie sprawe, że nie ma w tym zadnych wartości odżywczych ale nie umiem ich rzucić :/:/:/
polka oby gorszy nastrój szybko minął !

reklama
hejka
napisalam posta i mi zezarlo
kolejny dowod na to jaki ten dzien fatalny
wyszlam z pracy o 18.40 bo wisialam na tel z tzw trudnym klientem
relaksuje sie przy winku - chyba sie rozpije przez ta robote ;-)
ale generalnie jest juz likend, pawelek juz zdrowszy wiec mam nadzieje ze milo go spedzimy, a od pon zaczne wszystko calkowicie na nowo:-D

waveejka
kazde z dzieci rozwija sie w swoim tempie, niektore chodza w 8 a niektore w 16 miesiacu i to normalne, nie martw sie, moj za to niewiele mowi :-( a jak wasze z mowieniem?

edit: to znaczy moj mowi,nawet duzo, tylko nic z tego nie rozumiem;-):-D

Monia to moja Polcia tak chodziła z przekrzywioną główką. i pamiętam, że to szybko minęło.
Ionka co do drzwi, to jeszcze nie wiem jakie są w projekcie bo pewnie przyjdzie po weekendzie. Dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę
Nesiaa działkę mamy w Wysokiej Głogowskiej okolice lotniska w Jasionce- od niego jakieś 2 km.
Czarna koniecznie skonsultuj sie z innym lekarzem, bo astma to nie przelewki.

Lecę oglądać Ljedis, bo uwielbiam ten film.
Miłego wieczoru:)

Cześć dziołszki :)

Podczytuje Was cały dzień ale jakoś nie miałam natchnienia na pisanie. Byliśmy dziś u kontroli, ogólnie osłuchowo czysto tylko lekarka mówi że ten katar za długo taki nieładny i zapisała antybiotyk niestety:-( augumentin. No ale jak ma pomóc, a katar ma naprawdę paskudny, gęsty i ciągnący (sorka za szczegoły). To bedzie jego pierwszy antybiotyk no i oby na długo,długo nie było kolejnego. Za to na spacerki możemy jak najbardziej wychodzić więc jutro zapowiadają ładną pogodę to w drogę.:tak:
Polka Ryba uśmiech na Twoją śliczną buźkę poproszę.:-)
Wavejka Marcelo też niechodzący, tylko dreptający wzdłuż kanapy i innych takich oraz trochę ze swoim jeździkiem, nawet za rączki uparciuch nie chce bo zrobi dwa kroki i zgina kolanka;-) Ja go nie zmuszam, ma czas.
e-kord Cudny projekt!!! Gratuluję.
Ja też podglądam Lejdis, już któryś raz z kolei, podobał mi się jeszcze bardzo testosteron;-)
Miłego wieczorku.

Czarnuszka - a może odwiedź jeszcze raz lekarza. Wymioty i brak apetytu bardzo czesto są przy infekcjach gardła - może ma anginę. Może sie mylę, ale jak mówisz że tak bardzo kaszle, to aż dziwne że nic badanie nie wykazało. Astma astmą - ale jak bierze wziewy i jest gorzej zamiast lepiej, to chyba coś nie tak z leczeniem
Filip ma zdiagnozowaną astmę. Bierze od 2 roku życia singulair. Wziewy, i leki przeciwhistaminowe (czy jak one się tam zwią)

A ja dzisiaj na targach (były powiązane z turystycznymi) kupiłam mężowi wino gruzińskie - od prawdziwych gruzinów, przywiezione z Gruzii. Ciekawe czy będzie dobre, bo mąż usnął i nie przetestował

Może uda mi sie doczytać jeszcze co pisałyście, bo też już padam

Monia to moja Polcia tak chodziła z przekrzywioną główką. i pamiętam, że to szybko minęło.
Ionka co do drzwi, to jeszcze nie wiem jakie są w projekcie bo pewnie przyjdzie po weekendzie. Dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę
Nesiaa działkę mamy w Wysokiej Głogowskiej okolice lotniska w Jasionce- od niego jakieś 2 km.
Czarna koniecznie skonsultuj sie z innym lekarzem, bo astma to nie przelewki.

Lecę oglądać Ljedis, bo uwielbiam ten film.
Miłego wieczoru:)
wiem wiem ze nie przelewki ja tez ja mam od urodzenia

Czarnuszka - a może odwiedź jeszcze raz lekarza. Wymioty i brak apetytu bardzo czesto są przy infekcjach gardła - może ma anginę. Może sie mylę, ale jak mówisz że tak bardzo kaszle, to aż dziwne że nic badanie nie wykazało. Astma astmą - ale jak bierze wziewy i jest gorzej zamiast lepiej, to chyba coś nie tak z leczeniem
Filip ma zdiagnozowaną astmę. Bierze od 2 roku życia singulair. Wziewy, i leki przeciwhistaminowe (czy jak one się tam zwią)

A ja dzisiaj na targach (były powiązane z turystycznymi) kupiłam mężowi wino gruzińskie - od prawdziwych gruzinów, przywiezione z Gruzii. Ciekawe czy będzie dobre, bo mąż usnął i nie przetestował

Może uda mi sie doczytać jeszcze co pisałyście, bo też już padam
on poprostu zwymiotowal bo plakal i sie dusil a nie tak z siebie.

Wogole nie uwierzycie. Sebusiowi sie troszke ulalo obudzil krystka i ma juz po spaniu i ja pewnie tez. Potam napewno dla odmiany On zasnie a obudzi sie sebek. A najlepsze robil moj maz. Zdzwonil i stwiedzil ze idzie do kolegi (akurat do tego co codzinnie w warsztacie kupa kolegow i chlańsko ) :baffled: brak mi slow, dobrze wie ze ciezko psychicznie znosze choroby i wogole ze sie bardzo wszystkim martwie to mnie zostwil, nie ma to jak móc liczyc na męża:baffled::-(

wavejka uwierz mi kochana że ja bym chwilami wolała żeby mój Franio nadal sobie tylko siedział :) A on jak ruszył 19grudnia to do dziś z dnia na dzień przyspiesza i kombinuje. Jego wyobraźnia doprowadza do tego że potrafi dostać się na parapet :(

No to widzisz wavejka co nas jeszcze czeka,dzieciaczki jakby mogły to na żyrandol by weszły:)

Moje słoneczko juz zasneło,mało w dzien spał,to moze ładnie nocke przespi.

reklama
hahah Ajentka u nas tez było czworakowanie z prędkością światła aż pewnego dnia to było za mało.
K-aralajna u nas z mówieniem tak jak u Ciebie:) A ze zrozumiałych słów to tylko mama, bab -babcia, da-daj, papa, pepe- peper nasz pies. hhh chyba tyle:)
Wavejka dziewczyny mają racje, że każde dziecko inne i każde rozwija się w swoim tempie. Nie przejmuj się gadaniem starych bab i swojej Sz.
Czarna oby nocka mimo wszystko była spokojna!

Do góry