reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane,
Kurcze wpadłan an chwilkę a tu takie wieści:
ASIU! Gratulujemy córuni! Zdrówka dla Was dziewczynki:)
Yra witaj znów! Trzymamy kciuki , żeby sielanka trwała nadal!

No i ja chorowałam cały 1 dzień, myślałam że sobie poleżę, a tu d....Mój M dostał goraczki i tak od piatku charczy, kicha i kaszle. Faceci to mają wyczucie, kiedy chorowac co?

My już w domu. Ola była bardzo grzeczna w kościele. Ładnie trzymała palmę:) Jestem z niej dumna. Chyba będziemy częściej razem chodzić do kościoła. Teraz bawi się zabawkami bo się chyba za nimi stęskniła:p{

my byliśmy na meczu piłki nożnej z dzieciakami. humor powrócił jak tylko słoneczko wyszło :)
Franus drzemkuje po spacerze więc będzie trzeba na manne go obudzić :(
Mnie bierze choróbsko więc już ratuje się witamina C i innymi tam.

Yra normalnie jak Ty masz czas na bb to masz złote dzieci :) :) oby tak dalej.

Idę kolacje robić dzieciakom bo dwór znowu z nich wyciągnął he he
Do później jeszcze .

Moje Maleństwo juz słodko śpi :)
Dzisiaj z obiadem był dramat, ugotowałam zupe była beeee, rizotto beee, no myślałam że mnie trafi, a jak mi wytrącił łyzeczke z jedzeniem to nie wytrzymała i wyszła z kuchni, wtedy za karmienie wziął sie tata ale efekt był taki sam :/ wiec na głodnego poszedł na drzemke, jak wstał znów beee, w koncu dałam słoiczek zeby cokolwiek zjadł no i jakoś wymęczył pół słoiczka ehhhh
A na spacerze to jak widzi ptaka to az piszczy, uwielbia biegac za ptakami :)

myszowata i jak synuś ?kaszel minął, czy to raczej zwiastuje cos wiekszego ??
e_kord oj nie ma nic gorszego niz chory facet :/ wtedy to juz koniec świata

tabasia bardzo dziękuję - bo właśnie nie wiedziałam jak ją zawiązać a chciałam ją wziąć na spacer w chuście a tu brak pomysłu jak ją zapakować- na plecach nie usiedzi, na kangurka też nie, ale jutro spróbuję to wiązanie Twoje :)

a my po super spacerku :) byliśmy w muzeum po Rynkiem Głównym w Krakowie - fajna sprawa - dzieciaki miały zabawę tam na całego - moja Pola to na nóżkach wędrowała wszystko dotykała - wolno :) zabawki dla dzieci, winda, podjazd dla wózków - fajna sprawa :) polecam jak będziecie w okolicy :)
dziewczyny już padły a ja herbatka i odpoczynek :)
miłego wieczoru życzę :)

a u nas dziś przepiekna pogoda, byliśmy nad jeziorem karmić kaczki, no ale tyle ludzi było, że sie ptactwo popłoszyło, wiec głownym naszym zajęciem było odciąganie Olci od wody ;-) w ogole chodzić nie chciała, tylko siadała na trawie, żeby piknik urządzić.
a potem otworzyliśmy nasz domowy sezon grillowy, obżarlismy się, Ol też ;-) i teraz mam nadzieję, że pójdzie spać bez problemu.

reklama
Do góry