Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobre pytanie Polusiamazia ty to chyba zdolniacha jesteś że takie fajne stypendium masz
yra super że chłopaki nie dają ci popalića co do planu dnia to ja przy dwójce szybko sobie poukładałam tak że teraz mając cały dom na głowie dwójkę dziewczyn to mam jeszcze czas dla siebie
![]()
ale jestem zmęczona - tyle ile ja dziś zrobiłam to masakra - posprzątane, obiad ugotowany, biszkopt upieczony, dwa prania, posadzone 3 rządki truskawek, jeszcze lotnisko zaliczone. a moje dziecko dziś latało tak po trawie że spodnie to ma całe zieloneczym można plamy po trawie usunąć? zjadła kolację i padła jak kawka ale jak zadowolona
miłego wieczorku życzę![]()
Proszę to królestwo mojej Oli. Jeszcze tu nie śpi, na razie oswajam się z myślą przetransportowania jejnesia to oczywiście wklej jakieś zdjęcie włosków i pokoiku małej.
Dziewczyny pisałam do Asi. Od poniedziałku są w domku. Pisała, że jest ciężko, bo Madzia cały czas na cycu wisi i dobija ją to, że nie ma czasu dla Szymcia. Obiecała, że jak tylko znajdzie chwilke to pochwali się malutką. Aha i tęskni za nami.