Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejn dziewczyny wybaczcie ,ze mnie nie bylo.Pousuwalam juz wszystkie wiadomosci tej panny i dostala pewnie bana.Nie mam czasu nadrabiac.I tez mi to smierdzi kroliczatkiem jak nic!!!!
doczytalam, widze ze za duzo ni ebylo bo wszystkie swietuja, albo prawie ;-)
z ta glupia laska to nie wiem o co cho ale fak ta faktem niech se pisze, a ty mazia usuwaj jak cos ;-)
my tez wczoraj swiecilismy, potem pawel siedzial w piaskownicy i wiecie co, jadl piasek, czyzby jeszcze nie dorosl?? czy wasze tez probuja?
my uzywamy tylko dada wlasciwie, i sa okej
mlody teraz drzemie na dworze i ja sie chyba tez poloze, bo sie najadlam, a popoludniu rusze to spalac ;-)
Kochane ja też wpadam z lekko spóźnionymi życzonkami. Mam nadzieje, że nie macie mi za złe. Wszystkiego naj dla Was i Waszych rodzinek, dużo zdrowia, szczęścia a przede wsztystkim miłości :-)
Witajcie.
Święta, święta i po świętach. Tyle przygotowan zeby sie najesc przez 2 dni. Unas swietau udane bardzo.
Krystek juz polozony do spania czekam az zaśnie potem Sebki do kolekcji a my bedziemy grillowac , co tam ze troche zimno