reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kalisa Julka malowała pastelami obraz o tematyce - Polskie rezerwaty - ona malowała Słowiński Park Narodowy czyli morze i wydmy :)

fortka ach te dzieciaki :)

reklama
a my wlasnie wrocilismy ze spacerku , maly teraz spi. Prawie nic mi dzisiaj jesc nie chce, od rana jest na polowie kanapki i kilku chrupkach. Jak wstanie pewnie zje mi konia z kopytami.

co do wynikow to dostalismy zelazo w syropie i wit c. - cebion.

bylam dzisiaj w kilku lumpeksikach i wynalazlam za 4,5 komplecik krotkie spodnie i koszulke tylko to juz albo na przyszle lato albo jako pizamke. Teraz stop, bo trzeba na czynsz zbierac.

monia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce":-DTakże dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)

edit: sprawdziłam c vikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce":-DTakże dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)

edit: sprawdziłam cevikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!
w sumie to mnie zdenerwowalas... bo ja powiedziala w aptece "poprosze wit c w kropelkach" i farmaceutka dala cebion. i zaplacilam 17. A ja glupia moglam powiedziec ze chce najtansza :-D
ferrum lek tez dostalismy i to juz 22,5.

monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jako pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...

monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jakoś pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...
za glupote i gapiostwo sie placi hehe :-)

dzieki za rade, bede pamietac o sliniaku.

u nas dziś piękna noc z jedną pobudką na rozcienczone mleko i samodzielne spanie do 7:30 :-) oby tak dalej!

polusia, gratulacje dla artystki!

frotka, pamietam, jak mój brat miał taki okres w życiu, zafascynowany był pupą, siusiakiem i też piosenki śpiewał i inne rzeczy robił, hehe ;-)

karalajna, zazdroszczę imprezy!

nie wiem, co jeszcze. pogoda ladna, idę z Olą do jeszcze jednego sklepu z bucikami. trzymajcie kciuki!
Ionka a czemu dajesz rozcienczone mleko? oduczanie jedzenia w nocy?

widzialam tez Juvit czy cos takiego. Dooobra, kupilam Cebion, nastepnym razem bede wiedziala ze mam pytac o tansze. Myslalam, ze wszystko poprostu jest tak drogie. :-)

ogladacie Kate?
ta suknia na pewno kosztowala fortune, ale czy jest az taka nadzwyczajna?

Ostatnia edycja:
ja nie oglądam, Młody śpi, więc tv wyłączony...

edit:looknełam na chwilkę na plejadzie - Kate pięknie wygląda!

reklama
Do góry