reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej hej kobietki!
Olcia śpi ale jak się obudzi to czeka ją niespodzianka. W końcu mamy piasek w piaskownicy!!! HURRA!:)
Ja zabrałam się za malowanie ogrodzenia. Mogę tylko jak Ola śpi, więc biegam co chwile do domu sprawdzać czy się nie obudziła. Chyba będę w takim tempie malować do zimy. Ale co tam:)

dzięki za miłe powitanie :-)
opowiem wieczorem, bo teraz czasu mi brak.

przeczytałam kilka stron TS i wymiękłam :-(
nie wiem, jak to się skończyło, bo doszłam "tylko" do sprawy Mirosi :-(

Aloha :) Już Miś śpi, dzisiaj jedna drzemka i to max 30 minutowa :/ ... więc padnięte było moooje maleństwo maksymalnie.

Poczytam sobie bb a później Fb :) ach sweet relax ! :)))

witam :)
padnięta jestem - moje dziecko mnie wykończyło dziś - marudzi okropnie i jeszcze coś zaczęła pokasływać i chrząkać - a wczoraj lekarz nic nie widział - dałam leki i czekam.
byłam w rossmanie - promocje : soczki nektary hipp - brzoskwinia, śliwka, banan,truskawka; kaszki nestle, deserki i obiadki rossmana, kosmetyi johnsona. a w biedronce jest super zastawa dla dzieci disneya - kupiłam wróżki dla Poli :)
lecę zrobić sobie jakąś kolacyjkę :) miłego wieczorka :)

Moja niuńka zasypia a ja jem kinder delice:) Zaraz będę robić sałatkę brokułową. Ale mam smaka:)
Wiecie co z tą piaskownicą to był strzał w dziesiątkę(pomijając tonę piasku w domu). Szkoda, że piasek zimny bo brzydka pogoda:(

Moje maleństwo też już śpi, ja jednym okiem patrze na Lare Croft i zastanawiam sie czy juz to ogladałam czy nie :)

nesiaa ogladnij dokładnie brokuła ! bo ja dzisiaj po ugotowaniu Filipowi zobaczyłam że siedziało w nim dużo małych robaczków :/:/
Mam nadzieje ze to tylko na takiego felernego trafiłam, bo czesto daje małemu do obiadu i do tej pory chyba nie było, przynajmniej mam taką nadzieje, że nie było a nie że ja ich nie widziałam :/
polusia trzymam kciuki, żeby Poli do jutra przeszło :D

witajcie dziewuszki

ja dzis skonczylam 2-dniowe szkolenie, w katowicach mialam wiec dzis z m odebralam pawelka ze zlobka, 1 raz tam bylam osobiscie, misiu odrapal sobie nosek ale generalnie panie zachgwycone, je ladnie, spi ladnie i ladnie sie zachowuje, ach jakie cudowne dziecie hehe ;-)

ionka
witaj u nas znow;-)

powiem wam ze ja tez na to forum fb sie nie pisze wiec ja zostaje tutaj z wami, i dobrze! ;-):-D
zreszta same widzicie ze czasem nawet rzadko tu do was zagladam ale staram sie bardzo i obiecuje poprawe ;-)

milego:-)

reklama
Witajcie!!!

ionka witaj z powrotem, czekam na relacje :)

zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!!!!

nesiaa i jak pomalowane?i zazdroszcze wlasnej piaskownicy :tak:

a ja z reguly na poludnie Europy tylko w miesiacach nie letnich :) Raz bylam w czerwcu w Madrycie - pierwszy i ostatni raz, myslelismy, ze sie upieczemy :-D....dalej nie wybywam, bo koszmarnie boje sie latac - 3 godzinki to maximum dla mnie ;)
A u nas z powrotem ciepelko wrocilo, super, ze akurat na weekend :)

Do góry