reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nom... Fajnie :-) Zansz już płeć??? Jak tam brzusiao rośnie? Chyba jesteśmy w tym samymy tygodniu na kiedy masz termin? Ja na 2 marca
:-)

Hm... no ogólnie z OM wychodzi mi, że 27 luty ... tak mam nawet w karcie ciąży wpisane :tak: a z ostatniego USG wyszło, że 1 marzec...
tanczy_.gif

Wydaje mi się, że brzuchol przestał rosnąć :sorry: zatrzymał się w miejscu :-D ... a u Ciebie??

reklama
Ja wczoraj mialam wizyte i lekarzał mówił żebym za dwa tygodnie gdzieś sie pojawiła w zawiązku z płcią Dzieciątka. Brzusio mam ładny taki okrągludki i rośnie cały czas :-):-):-)

Aha, to nieźle :-) ja też gdzieś za 2 tygodnie idę
zakochani.gif
z moim A. bo w końcu musi te USG zobaczyć i maleństwo, bo ja już widziałam, a on nie... może doceni, że noszę jego syna/córkę i żeby bardziej się mną opiekował :-):-D by się przydało...

A co chcesz dziewczynkę czy chłopca?? :-) no wiadomo, że każdy chce zdrowe... ale tak to każdy chyba ma jakieś marzenie nie :-D

to ja jestem chyba druga z wiekiem najmlodsza :-);-) sie rozgadalyscie :) fajowo ;-)

a jeszcze co do meza mojego akurat jak zauwaze jakiegos rozstepa i nabijajac sie przezywam to moj maz mowi ze i tak piekna jestem wiec za to akurat go uwielbiam ale za granie i papieroy to ni chu chu choc sama wczesniej palilam :-p

chodzilabym na kawe z kolezankami jakbym je miala haha a tak to raczej kiepsko niedawno sie wprowadzilam i na studiach mysle ze dopiero kogos poznam choc na zaocznych to tez ciezko kogos miejscowego spotkac i sie zaprzyjaznic wiem to z tamtego roku ...

ja juz miesko pokroilam zrobilam panierke taka fajna z curry i innymi pierdolami i se siedzi w lodowce z godzinke sobie tam posiedzi :-p jeszcze tylko frycioszki bo salatka tez juz jest i koniec :-)

Aha, to nieźle :-) ja też gdzieś za 2 tygodnie idę
zakochani.gif
z moim A. bo w końcu musi te USG zobaczyć i maleństwo, bo ja już widziałam, a on nie... może doceni, że noszę jego syna/córkę i żeby bardziej się mną opiekował :-):-D by się przydało...

A chcesz dziewczynkę czy chłopca?? :-) no wiadomo, że każdy chce zdrowe... ale tak to każdy chyba ma jakieś marzenie nie :-D

Tak szczerze to nigdy głębiej w to nie wchodziłam w końcu to moje pierwsze dzieciątko i nie ma dla mnie wielkiej różnicy czy chłopczyk czy dziewczynka, ale przy drugim to już sobie będę marzyła napewno:-):-D No i mój Męzuś koniecznie chce sie dowiedzieć razem ze mną co tam we mnie siedzi :-)
I też pali papierochy... Wykończy mnie tym:crazy: :-D no ale na szczescie nie w domu i zawsze ma jakiś odświeżacz do ust zebym sie nie wykręcała od buziaków:-D:-D:-D

reklama
ale najgorsze jest jak po papierochu bo moj pali na balkonie polozy sie kolo mnie i capi jak niewiem mimo ze palilam troche wczesniej tak teraz mnie tak wali tymi papierochami ze tragedia i za to jak sie polozy taki smierdzay obok mnie musi wstawac i maszerowac do lazienki rece umyc i zebiska :-Dpewnie go to wkurza masakrycznie ale trudno :-p

no a co do wieku to tez "mloda dupa jestem " :-D choc moze nie taka dupa ze mnie teraz :-):-p

Do góry