reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)
U nas noc super,cała przespana.
Dopiero się obudziłam z chłopcami.
Piękna pogoda za oknem się szykuje więc zaraz po śniadaniu oddeleguje całą trójkę na dwór.

ionka ale super mieliście :) też jestem ciekawa fotek.

polusia ja też już ze wszystkim do lekarza nie latam, mam sprawdzone leki i jakoś z reguły z tego wychodzimy.

ekord u nas była też po 10dniach od szczepienia gorączka która trwała 48godzin dokładnie.

reklama
polka fajnie, że nock ok i dzień dobrze się zapowiada!
e_kord u nas było jak u kalisy!
kalisa blu polusia miłego spotkantka!
polusia jak Pola dziś?

Witajcie! No i u nas nocka super - spaliśmy do 8!Franio już po kaszce, M w trakcie śniadania zbiera się na wykłady. Wstawiłam już jedno pranko. Ok południa wpada kumpelka na ploteczki:-)A do tego czasu muszę jeszcze troszkę naszą sypialnię ogarnąć...
Miłego dzionka:-)

A u nas pada:( Ola już drzemkuje a ja zabieram się za jej obiad.
Ionka super, że było super:) Ja już sobie wyobrażam te 11 godzin w samolocie które nas czeka na dwa miesiące:(
Blu, Kalisa, Polusia bawcie się dobrze! Czekamy na relacje:)

i u nas pogoda do bani :-( no i na dodatek czas do pracy, a tak pięknie było ;-)

nesiaa, może nie będzie tak źle :-) weź tylko MNÓSTWO zabawek, książeczek, chrupek itp na pokład. no i jak nie trzęsło, to chodziłyśmy sobie z Olcią miedzy fotelami. generalnie bardzo męcząca impreza. no ale za to pobyt tam i radość Olgi z największej piaskownicy świata ;-) bezcenna :-)
moi znajomi polecieli z małym dzieckiem (ten sam wiek, co nasze). lot trwał 10 godzin, ciekawe, jak u nich było.

fajnie Wam dziewczyny, że możecie się spotkać :-) to kiedy to będzie? bo chyba nie doczytałam :-)

ionka dzisiaj popołudniu :)

myszowata dziękuję za pamięć - dziś o wiele lepiej tzn. w nocy ra zakaszlała, a rano wyjęłam jakieś glutki z noska ale jest oki:) więc myślę że spotkanie dojdzie do skutku :)

spałyśmy do 8:10 więc wyspana jestem- zaraz obiadek dziś młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i kefirkeim - mniam, a Pola z Julią dodatkowo rosołek :)
lecę powiesić pranie bo już się wyprało.
miłego dzionka życzę :)

Witamy sie w tą sliczną sobote.Nocka taka sobie kilka pobude,Bartus juz chciał po 5 zacząc dzien ale dałam smoka i spalismy do 6.20 a wstalismy o 6.40.Teraz niuniek ma drzemke.Jeszcze katarek ma,ale jest lepiej.

Zdrówka dla dzieciaczków!!!

Miłego dnia;)

witajcie,
no i po temp. Śladu nie ma. U nas to chyba jak u Frania polki 48 godz i nic. Super!
Teraz Lila tak rozrabia, że nie wiem....
nesia u nas też leje:(

Kochane zajrzę później bo mała lata jak z pieprzem..

reklama
Do góry