reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aneczka toż to już masz męża??? :O
a102.gif

nieźle...

mój A. na szczęście nie pali, nie pije... może czasem jedno piwko
a234.gif

ale za to jego nałogiem jest sztanga... i ciężarki
sztanga.gif

reklama
ale najgorsze jest jak po papierochu bo moj pali na balkonie polozy sie kolo mnie i capi jak niewiem mimo ze palilam troche wczesniej tak teraz mnie tak wali tymi papierochami ze tragedia i za to jak sie polozy taki smierdzay obok mnie musi wstawac i maszerowac do lazienki rece umyc i zebiska :-Dpewnie go to wkurza masakrycznie ale trudno :-p

no a co do wieku to tez "mloda dupa jestem " :-D choc moze nie taka dupa ze mnie teraz :-):-p

He he a mój Bartoszek na szczescie wychodzi z domu bo nawet boi sie zebym go przypadkiem nie zobaczyla z petem w ustach bo ciagle to komentuje, ale i tak już zmniejszył ilość tych fajek bo kiedys palil paczkę dziennie a teraz wystarcza mu na trzy dni wiec nie jest źle. Stara sie chłopak :-):-D:-)

aneczka toż to już masz męża??? :O
a102.gif

nieźle...

mój A. na szczęście nie pali, nie pije... może czasem jedno piwko
a234.gif

ale za to jego nałogiem jest sztanga... i ciężarki
sztanga.gif

He he no mam Mężusia mam :-) Ale mówi wam dziewczyny nigdy sie nie chajtajcie he he:-):-D:-) oczywiście żartuje;-)
Fajnie jest mieć kogoś na kim można bezgranicznie polegać:happy:

ej w ogole u mnie to moj mowil no rzucek jak bedziesz w ciazy wtedy palil paczke dziennie , zaszlamw ciaze o ktora dlugo walczylismy tzn staralismy sie i co palil na poczatku po 3 dziennie potem po tygodniu po 4-6 no a teraz doszlo do tego ze znow jara jak glupi paczke dziennie :-D choc szczerze to czasem mam do niego o to pretensje :no: no ae trudno ;-) jak chcial mnie za zone to ma :-p

kingusia fajnie jest miec meza :-) moj to o 10 prawie lat ode mnie starszy ale w sumie niby myslalam ze dojrzalszy niz moj poprzedni narzeczony ale jednak chyba nie bo rachunki ja pilnujeno i to jego granie mnie dobija ehhh ... ja sie tylko boje zeby nasz synek nie stak sie maniakiem komputerowym... dlatego wolalam corke no ale akurat ode mnie to nie zalezalo :-)

:-):-)
Ja poczułam ruchy w 17 tc i 3 dniu chyba:zawstydzona/y::-)

A co do M to mój pilnuje rachunków, opłat itp:tak: Założył nawet zeszyt w którym rozpisuje każdy miesiąc. Ile mamy dochodu, na co wydac itp;-):-DMój własny księgowy no i kucharz:tak::happy:
O prosze Ty to sobie umiesz Męża wychować ;-):-D
A ja byłam u lekarza wczoraj i powiedziałam że już czuje motylki że mi sie brzuszek przemiesza i zmnienia kształt, ale nie jestem pewna czy to DZIDZI, a On na to że to nie ruchy i że jak kopnie to Pani od razu będzie wiedziała że to dziecko wiec jeszcze nie czuje a jestem w 19tc a ten suwaczek to oszukaniec ;-):-D

reklama
Aneczka - bo ten suwaczek to robi tak - skończony 18 tydzień i pierwszy dzień z 19 tygodnia. Czyli dobrze. Jesteś w 19 tygodniu (a skończone masz już 18 :-))

Do góry