aneczka2405
Fanka BB :)
Aneczka - bo ten suwaczek to robi tak - skończony 18 tydzień i pierwszy dzień z 19 tygodnia. Czyli dobrze. Jesteś w 19 tygodniu (a skończone masz już 18 :-))
To skoro tak to powinnam mieć już 2 dzień 20 tygodnia.
Oszukaniec mówie Ci:-);-)
:-)
i nie spieszylo mu sie a jakby dupa wolowa wczesniej pomyslala to za dziecko tez by dostal a tak to co... i tez planuje i robie rozpiske na pocztku miesiaca na co pojdzie najwiecej pieniedzy w tym miesiacu... niestety maz zarabia dwa razy wiecej i ciezko mi dopilnowac zeby nam zawsze fajnie staczylo do konca miesiaca bo jak juz pisalam wczesniej to on rozrutny jest a ja nie potrafie sie wtryniac w jego wyplate... zeby go przycisnac zeby zaoszczedzil... no ale zrobilam ksiazeczke oszczednosciowa i mam nadzieje ze jakos powoli do przodu ;-)zobaczymy co z tego bedzie... kucharz to z niego tez fajny ale jak ja siedze w domu to mu sie nie chce robic nic niestety... a w tym miesiacu znow jakby rodice nie daliw czesniej mi czesc na szkole to dupa by byla tydzien przed wyplata... wiecie co... to jest chore mamy na miesiac po zaplaceniu rachunkow prawie 2400 na zycie i to sie rozchodzi w 3 tygodnie i zawsze tydzien przed wyplata pustka i co? jak zwykle ja musze pozyczac od rodzicow az wstyd bo jak wczesniej mieszkalam z bylym to zarabiam mniej i nigdy rodzicow nie prosilam o omoc finansowa a tera kiedy maz moj zarabia wiecej to nie starcza ... nawet moj tata sie mnie kiedys zapytal : czy on ci nie daje pieniedzy na zycie ?? 
tak mi sie glupio zrobilo ze masakra nawet nie wiecie....
Założył nawet zeszyt w którym rozpisuje każdy miesiąc. Ile mamy dochodu, na co wydac itp;-)