reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka jak dla mnie z lekka chore takie podejście...
neska gratulacje Kochana!Pokaż nam Julcia!
madzia oby szybko samopoczucie się poprawiło!
dronka co u Ciebie???Dawno nie zaglądałaś!
asia cieszę się, że z bioderkami Madzi już lepiej!

reklama
neska gratuluję!!! Julian witaj wśród marcowych dzieciaków :)

asia to fajnie że się poprawiają bioderka Madzi :)

witam :)
a ja już planuję wakacje - jeszcze troszkę :) właśnie się dowiedziałam że tam gdzie jedziemy jest gigantyczne oceanarium delfinami i można z nimi pływać, dotykać i co najważniejsze można z psem wejść a my jedziemy z Fioną :)
dziś było ognisko Julki klasy i bawiły się dzieciaki super - wszyscy brudni ale jacy szczęśliwi :)
dostałam maila że ma przyjść przesyłka ze streetcomu - fajnie bo dawno nie byłam w żadnej kampanii :)
miłego popołudnia :)

a na fb też wiele dziewczyn nie ma :( nie wiem co się dzieje :(

Witam się!
Cały dzionek na dworze dziś bo fajna pogoda. Nie musiałyśmy uciekać do domu przed słońcem bo było za chmurkami. Ola umęczona już śpi a mnie czeka jeszcze małe sprzątanie bo przyniosłyśmy piaskownicę ze sobą:)
Ola robi mi papa jak jej mówię dobranoc. haha słodka jest:)
Neska jeszcze raz gratuluję. Julian to piękne imię:)
Asia super, że bioderka Madzi wracają do normy!
Ionka i ja uważam, że to lekka przesada. Przecież to biedne dziecko jeszcze nie bardzo wie co to przeprosiny.

Miłego wieczorku!

Hej :)

Strasznie szybko minął mi ten dzień. Przez chwile popadało i póżniej było tak przyjemnie że żal było do domu wracać . Teraz moje dziecie już śpi, a ja muszę jeszcze naczynia pomyć, bo nie lubie jak w kuchni jest bałagan...
Wczoraj znów byliśmy u lekarki bo mam wrażenie, że zamiast lepiej to jest coraz gorzej, doszedł mokry kaszel. Lekarka osłuchała i płuca czyste, gardło blade, uszy ok i ona stawia na zęby.. dobrze że to nie choroba, ale normalnie objawy jak chorobowe, nie wiedziałam ze coś takiego może być przy zębach :/:/ dostaliśmy tylko jakiś syropek, czekam aż mu przejdzie bo ten katar to mu bardzo przeszkadza :(

neska ogromne gratulacje!! fajnie że juz po wszystkim, wracajcie szybko do domku !!:)

Witajcie!

ionka ta pogoda to chyba wszystkich zaskoczyla ;), dzisiaj tylko strasznie wilgotno bylo.....i gratulacje skonczenia sprawozdania!A ci znajomi to tez dla mnie przesadzaja, i chyba roczne dziecko nie wie do konca po co jest zamykane w tym pokoju :szok:

neska wielkie gratulacje! czekam na zdjecia!!!!

kalisa zdrowka dla Filipka!!

nesiaa zdolna Twoja Olcia :)

ramari oby te kolki minely...

Asia super, ze z bioderkami lepiej :)

A ja sie dzisiaj wystraszylam w pracy..zwolnili jedna dziewczyne, nasz manager odszedl....juz zaczynam portkami trzasc, w sumie chcialam zrezygnowac, ale kiedy znajde cos nowego....

Witam kochane!

Podczytuje Was czasem, na ile mi czasu starczy. U nas ok, mały rozrabia , ma teraz fazę mama i nie pozwala mi wychodzić do pracy. Trzyma się mnie kurczowo i tylko mama mama, M też nie chce wypuszczać bo ten tydzień oboje chodzimy na popołudniu i zostaje z babcią i widać że ewidentenie tak nie lubi jak nie ma obojga rodziców bo jak się z M wymieniamy to jest ok więc żeby oszczędzić mu stresów babcia równo ze mną wychodzi i idzie z małym na dłuuuugi spacer i wtedy jest ok i Marcel zadowolony. No ale jeszcze tylko jutro i załatwiłam sobie piątek wolny więc całe 3 dni spędzimy razem i wyjezdzamy na działkę gdzie napompujemy malemu basen ktory dostał na roczek a nie było jeszcze czasu wyprobowac. No nic to tyle u nas. Trzymajcie się cieplutko. Postaram się od czasu do czasu odezwać. Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki.

Neska Kochana gratulacje z okazji narodzin syneczka!!!

Ostatnia edycja:
Asia dokładnie miał byc Emil=Milus a jest Julianek :) hehe swoją drogą zgubne jest tak planowanie imienia przed narodzinami bo może wyjsc jak u nas tzn z Hani wyszła Gabrysia:-D

Myszowata dzięki że pytasz i że ktoś widzi że zniknęłam:* podczytuje Was ale widzę, że nie tylko ja nie mam czasu a do tego weny na BB ani na FB:sorry2: Gabek zrobiła sie bardzo rozumna a do tego trzeba jej wiecej uwagi poświecać. Niby jest grzecza-jak obserwuję inne dzieci to moję dziecko jest nad wyraz spokojne i rozważne. Wszytko obserwuje , pomysli tysiąc razy zanim coś zrobi. Kupiliśmy jej domek ogrodowy na dzien dziecka a od dziadków dostała kuchenkę i może "gotować" pół dnia. Drugie tyle zbierać kamyczki lub kwiatki do wiaderka:rofl2: haha ale i tak jestem wieczoram padnięta ze zanim ogarnę dom to nie mam siły na nic:baffled:

Ciesze się ze u Was wszytko w porządku i postaram się odezwać częściej

BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Witajcie :-)
neska serdeczne gratulacje!!! Wracaj szybko do formy i do nas na bb :-)
Asiu super, że bioderka lepiej.
heronek trzymam kciuki za prace &&&&&&&
madzia super, że M niedługo przylatuje.
dronka fajnie, że nas nawiedziłaś i że wszystko u Was dobrze. Odzywaj się częściej!

Radzio mnie pozytywnie zaskoczył. Wczoraj nie było płaczów. Pięknie usnął. Za to Przemuś był jakiś niespokojny w nocy. Budził się z płaczem po czym za chwilke zasypiał. Aler co najważniejsze nie budzi się już jak junior płacze, a śpią od trzech nocy razem w pokoiku. Ja oczywiście z nimi :-)
Miłego Dnia!

reklama
Dzień dobry :)

Zaraz sobie kawke ide zrobić:)

heronek to zapewne dla Ciebie stresująca sytuacja,ale oby Ciebie nie dotknęła !
madzia szybko zleci !
ramari o widzisz, czyli Ty już chłopaków razem w pokoju umiejscowiłaś, każdy ma swoje łózeczko?? czy może Przemek awansował na doroślejsze ?

Do góry