reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No i jak pisałam, że słysze mruczenie w pokoju to w tym momencie moje dziecko sie obudziło :/ teraz poszedł na drugą drzemkę, bo wiem że po tych 40 minutach spania to już o 17 byłby nieznośny

ionka ja za pampersy kupuje tylko w promocji i płace 43 zł, bo ich normalna cena to zazwyczaj 55 - 59zł :/:/:/ strasznie podrożały :/:/
ramari najważniejsze żeby antybiotyk szybko zadziałał !

reklama
Ramari - współczuję. Co za bakteria Wam sie przyplątała?
Kalisa - podeślę może w ponidzialek, bo w pracy mam linki, a od jutra mam urlop, bo Filip afty ma i strasznie go boli. Dzisiaj do 12 był w przedszkolu i cały czas przepłakał.
Na tydzień do Caorle chcemy jechac, a później tydzień chorwacja lub słowacja, nie możemy sie zdecydować. Z biura rezerwujemy. Bez dzieci to w ciemno bym pojechała i na pewno taniej i fajne lokum by sie znalazło. Ale z dziećmi to nie chcę czasu na szukanie tracić
Ionka - dobrze że ciekawska świata jest :). No i dobrze że teraz pralki są ;)

ionka super wymyśliłaś z tym prezentem:-)
ramari zdrówka dla Radzia!Biedny Mały.Oby antybiotyk nr 2 uporał się z problemem.3mam kciuki!

Witajcie!

ramari zdroweczka dla Radzia!!!! Alez paskudztwo musialo sie uczepic :(

mrozik fajne wakacje beda u Was :))))

ionka oj to na pewno nie ostatnie takie manewry Olci pewnie...a i smacznie Twoj obiadek wyglada...:)))

polusia a ja uwielbiam sie pakowac na urlopy, robic zakupy, itd ;), ale za to rozpakowywania i prania po pwowrocie nie znosze ;)

U nas dzisiaj paskudny dzien byl, mimo ze w poludnie slonce grzalo, to pozniej tak chlusnelo, ze normalnie powodz :(. Mlody jakis taki maruda - pewnie przez ta pogoda, bo ja tez czuje, ze niskie cisnienie jest...

Ale super dzisiaj było Bartus sie pobawił z kuzynką i kuzynem normalnie szalał atakował ich,gryzł.Kuzynka bedzie na weekend u mnie to sie Bartus pobawi.Teraz sobie spi a ja pije zimne piwko.

Ja tez nie lubie sie rozpakowywac ale pakowac jest ok bo wiem ze wyjezdzamy z tej dziury:)

A i idzie nam 10 ząbek ta dolna prawa 4 juz ją czuc pod palcem:)

ionka fajnie olcia ciekawa swiata:)

Ramari - a to zapalenie dróg moczowych? Bo nie w temacie jestem ostatnio...
Alex -zagłosowałam. Codziennie czy raz można?

dzień dobry dziewczynki :)
wariacki dziś dzień- już po zakończeniu roku jesteśmy - oczywiście popłakałam się- mam już pierwszoklasistkę w domu - matko jak ten czas leci, niedawno była taka mała jak Pola a tu już taka duża panna. teraz pomału zaczynam pakowanie - nie cierpię tego :(
miłego dzionka życzę :)

ramari zdrówka dla małego *)

alex zagłosowane - to codziennie czy jak?

reklama
alex głosik oddany!
polusia cierpliwości przy pakowaniu!

Hej!
U nas dziś gorąco! Jednak jadę jutro z Małym z rodzicami na działkę. M nas zawiezie, ale nie zostanie - w piątek ma pracę, a w sobotę i niedzielę ostatni zjazd i egzaminy. Młody znów coś dziś świruję ze spaniem. Nijak nie da się nakłonić na drzemkę, no cóż może jak wczoraj zaśnie ok 12...
Miłego dnia:-)

Do góry