Polusia pamiętam Twoje przygody stomatologiczne. Teraz moja kolej obym zmiesciła się w 6000 tys, straszne sumy, za kawałek materiałów, nie ma to jak byc dentystą.
Ionka warto się jeszcze wybrac, by Cie potem nie zaskoczyli.
Myszowata ciekawe na co liczył mąż, no ale niezależnie od tego miło.
Heronek u mnie tez jesien, choc teraz 19 jest wyszło słonce, tak jakby.
A u mnie dziś milutki dzien, Elenka grzeczna, spędzilysmy razem cały dzien, bo mąż w robocie, oczywiście juz spi , bo przez dzien spac nie chciała, wiec obawiam się wczesnej, bardzo wczesnej pobudki niestety.Myśle, by zrobić jakies ciasto porzeczkowe, bo nad rzeką za ogródkiem rosna mi porzeczki, na jutrzejszy obiad planuje usmazyc rybe, bo to szybko zrobić, może frytki, mniam , tylko te kalorie, no ale z drugie stron olej roślinny jest potrzebny organizmowi, szkoda że własnie mi sie przypomniało, że smaze je na smalcu, także zero usprawiedliwienia mi zostaje. Jutro ide do ginekologa z NFZ ciekawa jestem jakości usługi, trochę się boję, ale z powodów stomatologicznych nie stac mnie na prywatnych lekarzy. Ostatnio wpadło mi cos do oka , bolało jak cholera, nie umiałam tego wyjąc, maż też, wiecie że za kilkusekundowa usługę kasują 70 zł,