reklama
beaa1
Zaciekawiona BB
Izka no wielkie gratulacje.
Nesiaa też mam nadzieje ze ten brak apetytu to przejściowe, tylko że to trwa już ze 2 tygodnie, jeszcze trochę i będzie żył powietrzem
Wiolonczela u nas ostatnie szczepienie dopiero 23.09 i już się boję co to będzie.
Kurcze a ja się wkurzyłam sama na siebie. Kupiłam sobie w niedzielę kurtkę, mierzyłam rozmiar S i M, i omyłkowo kazałam zapakować facetowi S. Na cienką bluzkę jest ok, ale na jakiś sweter trochę mi ciasno. Ciekawe czy facet wymieni mi na większą, ale to dopiero w niedzielę.
Nesiaa też mam nadzieje ze ten brak apetytu to przejściowe, tylko że to trwa już ze 2 tygodnie, jeszcze trochę i będzie żył powietrzem

Wiolonczela u nas ostatnie szczepienie dopiero 23.09 i już się boję co to będzie.
Kurcze a ja się wkurzyłam sama na siebie. Kupiłam sobie w niedzielę kurtkę, mierzyłam rozmiar S i M, i omyłkowo kazałam zapakować facetowi S. Na cienką bluzkę jest ok, ale na jakiś sweter trochę mi ciasno. Ciekawe czy facet wymieni mi na większą, ale to dopiero w niedzielę.
beaa1
Zaciekawiona BB
Czy wszystkie jeszcze śpicie? pobudka.
Witamy się i lecimy na spacerek.
Witamy się i lecimy na spacerek.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam
Nocka ok raz Bartus sie zbudził z płaczem ze musiałam go na rączkach ululac przez ten wiatr dudniało i dzisiaj tez dudni.a tak to czasem zajeczał ale ogólnie wyspana jestem wstalismy o 8.Bartus jeszcze meczy sie z tym kaszlem i ma czasem nosek zapchany a odciaganie fridą to masakra.
Jak ten czas szybko leci Bartus dzisiaj konczy 19 miesieczy
Zdróweczka zycze dzieciaczkom!!!
Miłego dnia
Nocka ok raz Bartus sie zbudził z płaczem ze musiałam go na rączkach ululac przez ten wiatr dudniało i dzisiaj tez dudni.a tak to czasem zajeczał ale ogólnie wyspana jestem wstalismy o 8.Bartus jeszcze meczy sie z tym kaszlem i ma czasem nosek zapchany a odciaganie fridą to masakra.
Jak ten czas szybko leci Bartus dzisiaj konczy 19 miesieczy
Zdróweczka zycze dzieciaczkom!!!
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
beaa1
Zaciekawiona BB
Bartuś śpi, mieszkanko ogarnęłam, pranie się suszy, obiadek mam z wczoraj więc chyba czas na drugą kawkę.
Madzia84 ucałuj Bartusia od nas z okazji jego święta, rzeczywiście szybko ten czas leci nawet za szybko heh.
Nesiaa trzymamy kciuki za Oleńkę, też nie cierpię tych szczepień.
Madzia84 ucałuj Bartusia od nas z okazji jego święta, rzeczywiście szybko ten czas leci nawet za szybko heh.
Nesiaa trzymamy kciuki za Oleńkę, też nie cierpię tych szczepień.
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
Hejka!
Głowa cosik mnie pobolewa
Francio śpi, obiad gotowy. Wieczorkiem aerobik
Miłego dnia
Głowa cosik mnie pobolewa
Miłego dnia
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dobry wieczór
U mnie była siostra z dzieciakami na cały dzien.Bartus sie super bawił z nimi.Teraz niuniek spi oby całą noc.Ja ogl Dr House.
beaa1
Zaciekawiona BB
Hej
Dzieciaczki śpią a ja oglądam Szpilki na Giewoncie. Wpadła do nas dzisiaj moja siostra z chłopakiem i graliśmy w monopol. Kurcze ile ja czasu nie grałam w tą grę.
Spokojnej nocki.
Dzieciaczki śpią a ja oglądam Szpilki na Giewoncie. Wpadła do nas dzisiaj moja siostra z chłopakiem i graliśmy w monopol. Kurcze ile ja czasu nie grałam w tą grę.
Spokojnej nocki.
reklama