reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiolonczela u mnie z postanowien wielkopostnych to zero słodyczy po lutowych urodzinach trzeba odpocząć, drugie postanowienie to olać T.i nie denerwować się z jej powodu :P

my bilans mamy w środe po urodzinach młodego a więc za 4tygodnie:)

Franio to łobuziak jak nie wiem ale dogadujemy się :) Mówi coraz wiecej ale nie az tyle co jego rodzenstowo w tym wieku, no ale mowi dużo trudnych słow np: światło, otwórz, odłuż, przycisz, i to wyraznie:)

ja walcze z brzuszkiem przed komunia syna teraz zaczelam cwiczenia a6w :)

milego wieczorku o ile dzis ktos czyta :)

reklama
Polka dobre postanowienie.
Ale mnie złapała rwa ramienna, najgorsze jest to ze lekarz przepisał mi tabletki zaburzajace płodnosc i nic nie biore. Znaciie jakies dobre sposoby na ten ból? w poniedziałek znów bede musiała do niegp isc, no ale co go obchodzi moja płodnosc, a gadałam mu ze chce sie starac o dziecko , a ten mi takie tabletki.
A drugi lek teratogenny dla płodu i tego tez nie biore , bo nie wiem jak długo utrzymuje sie w organizmie, a tu boli , tak sie zastanawiam czy w XXI w nie ma bezpieczniejszych leków

Witajcie Dziewczyny!

Zaglądam jak mogę, ale mam teraz zmianową pracę, więc wykończona jestem straszliwie. My dzisiaj po bilansie. Darunia 86cm i równe 12kg, tak więc cały czas trzymamy się 50 centyla :) Też dużo gada i co najzabawniejsze lubi powtarzać powiedzonka męża. Tak więc z nowości mamy "chyba śnisz", "mam pecha", a mama to już nie mamusia tylko "mysza", bo tak mnie mąż nazywa;) Kocha tańczyć i to przed jak największą publiką, rysować i gotować. Strasznie się buntuje jak ma iść za rękę i krzyczy "nie chcę". We wszystkim chce pomagać, a nakarmić to się nie da, musi "siama", więc obiad trwa czasem godzinę ;)

wiolonczela nie wiem, czy to napewno to, o czym myślę, ale mnie na takie bóle pomogła końska dawka wapna i magnezu 2 tabletki 2 razy dziennie. Myślę, że możesz spróbować. A ten Twój lekarz to jakiś niepoważny chyba:wściekła/y:

My myślimy o rodzeństwie dla małej, ale gdzieś tak w przyszłym roku lub za 2 lata, jak kredyty trochę spłacimy :(

Moje postanowienie wielkopostne to wyleczyć swój zakupoholizm. Zakaz wstępu do sklepów z ubrankami dla dzieci, bo jak tam wejdę, to mąż mówi, że mi się światełka w oczach zapalają i mnie wołami wyciągać trzeba, a Młoda ubrań ma tyle, że i trojaczki bym pewnie ubrała, ale teraz siostra w ciąży, więc się nie zmarnują:tak:

Miłego dzionka i mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie za tak rzadkie wpisy;)

Ostatnia edycja:
Dzięki Myszencja wcinam te wapno , magnezu nie mam w domu, dziś zaraz go zakupię, biorę tez nospę, może mi ten mięsień jakoś się rozkurczy, zdjęcie rtg musze zrobić i do masażysty pognać. Dziś wysmarowałam się olejkiem z dziurawca i założyłam czarne ponczo, takie długie z golfem, a Elenka do mnie : Mamo jesteś ksiądz? :):):)

nawet nie zauważyłam, że Krystianek ma tą samą datę urodzin i chyba jednej z koleżanek z forum Adaś też ma tą samą datę urodzin. Ja też ćwiczę a6w dzisiaj 3 dzień,ale dzisiaj zjadłam sporo słodyczy (ptasie mleczko i jedną czekoladkę).

My wczoraj byliśmy na bilansie - w zasadzie bez zmian - 11 kg wagi i 86 cm wzrostu.
My robimy urodzinki w weekend, mam nadzieje że Wiki będzie zadowolona - torcik z Hello Kitty będzie, baloniki i ulubiona Zuzia (moja siostrzenica)
Wszystkim dzieciaczkom życzymy samych pogodnych dni i wiele radości :tak:

Witam:)

Bartus ma drzemke po spacerku wybiegał sie i zmeczył:)Ja mam chwilke dla siebie i czas na kawke:)

Duzo zdrówka dla naszych dwulatków i wszystko co dobre zycze:)

Miłego dnia:)

reklama
mrozik,mili17199 spoznione zyczenia urodzinkowe dla dzieciaczkow :):) buziaki, spelnienia marzen i beztroskich dni!!!!!!
wiolonczela dobre z tym ksiedzem :) a jaks ie teraz czujesz?
Ja byla m chora ale wracam do cwiczen :)
Dzieci zdrowe, Franio lobuzuej coraz wiecej mowi dzis nowe slowko ulubione to wystarczy :)

wstal niedawno, bajki oglada :)

sezon rowerowy otwieramy powoli.

milego weekendu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry