Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
owlrene my czekamy na nowa sypialnie i jak narazie mamy tylko 2 materace pozyczone i dzisiaj mamy spac osobno odjadem swoim materacem i po srodku bedzie wozio zlapie go za kolo i milych snow
Hey Dziewczynki!
A ja byłam dziś zrobić wyniki z krwi i moczu i jakas nowa babka w moim laboratorium i się mnie pyta, gdzie ona ma to wysłać. A kurcze skąd ja mam to wiedzieć? To ona tam pracuje nie ja. Jeszcze mi kazała pisakiem na pojemniku z moczem adres wypisywać. A druga aparatka tak mi się nieumiejętnie wbiła w żyłę, że wyszedł mi sinior wielki, co się jeszcze nigdy nie zdarzyło. A żyły mam piekne, do wbijania jak marzenie i przenigdy nie było z tym problemu. Ciekawe czy doczekam się jutro na wyniki.
W środe pogrzeb mojej Mamci i tak przeokropnie się tego boję, że masakra. Tak naprawdę hyba to jeszcze do mnie do końca nie dotarło i nie wiem jak przezyję! Musze wziąc się jakoś w garść.
Za tydzień usg w końcu, nie widziałam Dzidziolka od sierpnia i też się trochę martwię. Zwłaszcza tym, co okaże się z tą moją szyjką. No i co mój lekarz na zalecenia pani okulistyki na cc.
Kurcze ja to naleze do tych nielicznych kobiet co to na zakupy nie cierpia chodzic,
no i moje maluchy dzis sa w domu bo w USA dzic Columbus Day.A ze niedlugo Hallowen to jecza mi od rana ze po stroje chca jechac juz caly swoj pokoj posprzataly,a mnie sie nie chce w taka ponura pogode nigdze wychodzic.
Kurcze a musze juz isc bo potem nie dam rady bo rzed 4 przyjezdza bratanica M i nie wyrobie.Ok musze sie zbierac a tam tak zimno i ponuro
tak, tak...jutro biegniemy na 17.00 do gina - już się nie mogę doczekać:-)
u nas ok, dzidizol właśnie się na wieczór uaktywnił
trzymam kciuki za te, które mają jutro usg, oby wszystko było ok:-)