reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie brzusie:-)

Koniecznie chcę już poczuć jakiegoś kopniaczka, ale dzidziuś o sobie znać nie daje:baffled:

Jutro jadę na zakupy na duży targ. Może znajdę jakieś tuniczki i spodnie. Jedynie ta pogoda brr, pewnie zmarznę. Zdenerwuję się jak nic dla siebie nie znajde:crazy:

Może zaczniemy gdzieś zapisywać ile jest chłopców a ile dziewczynek? Np. na liście marcówek, co wy na to? Rzeczywiście płeć piękna narazie przeważa:-D

reklama
U nas wczoraj caly dzien lalo i podobno jutro tez(tzn dzis).
Gdzie mieszka twoja rodzina?
Dziekuje za zyczenia,synek juz spi spokojnie dalam mu Herbapect i krople do nosa to moze do rana bedzie juz spokoj.Ja tez sprobuje zasnac.

Sporo osób mam w stanach, część mieszka w des plaines(chicago) i część Carpentersville,IL. chyba dobrze napisałam :) Pozdrówka

Dziewczyny, a czytałyście , to co podała OwIrene o tym dziecku i tam niżej jest taki komentarz, bardzo smutny, o aborcji. Ja aż się popłakałam, ktoś o słabych nerwach lepiej niech nie czyta

Witam wszytskie brzusie! Ale musiałam nadrabiać dzisiaj:rolleyes2:

U mnie pogoda dzisiaj trochę lepsza, śniegu nie ma w ogóle :eek: niestety miałam już zamiar wczoraj iść na sanki:tak: :-D Ale mi się nie udało, bo śnieg stopniał.. :-(

gaba82 mogłabyś podać linka o tym chłopcu? bo nie mogłam znaleźć posta owlrene upps nie wiem czy dobrze nicka napisałam :-p

Zaraz muszę jechać do mamy :szok: od razu małe zakupki zrobie ;-)​

A jednak się udało:-)
Idę dziś do ginekologa, ciekawe czy potwierdzi dziewczynkę:-)
Mam nadzieję, że wszystko w porządku, trzymajcie za nas kciuki:tak:

a ja jestem wlasnie po zakupach i tez ubralam sie jak na syberie bo nei chcialam se dodatkowo zalatwic :tak:

asiaKC zdrowiej szybko :tak: w sumie to ja lubie nawet w chorobie jak nie jest tragicznie wyjsc na dwor na spacer sie dotlenic ale zdecydowanie wole jak jest cieplej ;-)

effa bedzie dobrzewszystko... ciaza ci zobojetniala mowisz... chyba znam podobne uczucie.. jak moj jeden blizniak zjadl drugiego to bylam strasznie zla na niego i na swoj brzuszek delikatnie krzyczalam ze jest niedobry i przez jakis czas go nie lubilam:no: ale z czasem przeszlo... mam nadzieje ze u ciebie tez przejdzie... zobaczysz niunia wszystko bedzie dobrze :tak:

gaba trzymam kciuki za udane usg ;-)

witajcie mamuśki

u nas dziś słonecznie:tak::tak::tak::tak:
ale co mi z tego jak ja leżę:-Dale chociaż za oknem jest ok i mała może iść na spacer:-D

poza tym cały czas myślę co jeść co o której godzinie mogę zjeść i w jakich ilościach

czy jest jeszcze jakaś marcóweczka z cukrzycą???

bardzo dobry pomysł z tym, żeby zaznaczyć która czeka na chłopca a która na dziewczynkę:-D:-D:-D tylko sporo roboty ...

zauważyłam że na suwaczku jest napisane że dzidza ma około 200 gramów Mateusz w środe miał 315!!!!

reklama
Do góry