Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ionka- kochana ja o tym wiem.....to wlasnie m twierdzi ze mozemy tyle poczekac.....
koszmar...no cos sie wymysli..... mamy jeszcze 4 miesiace
koszmar...no cos sie wymysli..... mamy jeszcze 4 miesiace
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To naprawdę cukier tak działa na dziecko?Bo ja też z pół godziny po wszamaniu ponad pół tabliczki czekolady poczułam kopniaki:-)

:-)

:-)

To ja Marti mam detektor :-)Ona działaja na takiej samj zasadzie co te z USG bo chodzi o te fale dopplerowskie....któraś dziewczyna ma taki detektor , nie pamiętam która :-(i była zadowolona z niego
Zreszta przez ostatnie 2-3 dni moje dziecie jakies nad wyraz spokojne bylo, ale staralam sie nie martwic i nie uzywalam detektora, bo z nimi tak juz jest, ze raz aktywne, a raz maja lenia na troche. A dzis prosze jaka niespodzianke zrobilo :-)
Fajne uczucie. Witam Kobietki :-):-):-)
Jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęsliwa. Byliśmy na tym USG i Ginuś bez zarzutów stewierdził ze PIEROŻEKTakże dziewczynka :-):-):-):-):-):-) Poza tym wyniki książkowe waży 431i i mierzy 22cm ach modelka z niej będzie ;-) Strasznie sie wierciła i ciężko aż było Ją zmierzyć.
A mój Mąż.... To był bezcenny widok banan od ucha do ucha i jeszcze poźniej mi powiedział że jak zobaczył serduszko to myślał, że jego serce Mu wyskoczy:-):-):-):-)

Kolejna DZIEWCZYNKA?!?! 

Witam Kobietki :-):-):-)
Jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęsliwa. Byliśmy na tym USG i Ginuś bez zarzutów stewierdził ze PIEROŻEKTakże dziewczynka :-):-):-):-):-):-) Poza tym wyniki książkowe waży 431i i mierzy 22cm ach modelka z niej będzie ;-) Strasznie sie wierciła i ciężko aż było Ją zmierzyć.
A mój Mąż.... To był bezcenny widok banan od ucha do ucha i jeszcze poźniej mi powiedział że jak zobaczył serduszko to myślał, że jego serce Mu wyskoczy:-):-):-):-)
Na innym forum pisze na lutówkach i tak same chłopaczki znowu są. Ja może jutro się czegoś dowiem w końcu, bo mam usg. Mam tyle spraw do gina, że na bank o czymś zapomnę.