wiolonczela42
Fanka BB :)
Moniat84 TY to masz pamięć ja Cię kręcę. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak o 23 h czli 11 w nocy a poczekalnia pełna pacjentów, krążą plotki, że kiedyś przyjmował do 2 w nocy, ponoć to b,dobry lekarz ma mnóstwo pacjentek a przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu

Ło maaaatko jak późno

Ja najpóźniej byłam o 19 na wizycie.Moniat84 TY to masz pamięć ja Cię kręcę.![]()

Kiedyś wspominałaś, że chodzisz do Pabiana o ile się nie mylę. To naprawdę lekarz z powołania. Z powodu pewnej afery w szpitalu jego nazwisko stało się sławne. Możecie przeczytać: http://swietochlowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/905456.html

mirosia mi doktor mowil zeby zwracac uwage na ruchy od 24-26 tc zeby byly co dziennie zeby nie bylo takze ze dzien dwa nic nie czujemy bo wtedy trzeba isc do lekarza i tez nie wiadomo co nas spotka... lepiej dmuchac na zimne... moj malo dzisiaj ruchliwy co mnie drazni... bo wole jak fika ... i go czuje czesto a nie co pol dnia...
choc moze uda się znaleźć nianie, mama mojej koleżanki siedzi w domu i chyba chętnie dorobi, ale żlobek chce miec zapewniony, gdyby cos nie wypaliło.