reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej od dwóch dni boli mnie żołądek tzn mam wrażenie jakby to była zgaga ale w sumie piecze mnie w żołądku. Biorę Renie ale nie bardzo to pomaga, i zastanawiam sie co mi jest. może też tak macie i wiecie co jest dobre na takie dolegliwości?

p19u9n73tqw3hz89.png

reklama
Hej brzuszki !
Za chwilkę jadę na USG, i mam strasznego stresa:-( Niby wszystko jest ok, czuje sie dobrze, ale za kazdym razem przed wizytą czuje jakis wewnetrzny niepokoj.. Wy tez tak macie ?? No i mam nadzieje ze wreszcie poznamy płeć:tak:

Hej brzuszki !
Za chwilkę jadę na USG, i mam strasznego stresa:-( Niby wszystko jest ok, czuje sie dobrze, ale za kazdym razem przed wizytą czuje jakis wewnetrzny niepokoj.. Wy tez tak macie ?? No i mam nadzieje ze wreszcie poznamy płeć:tak:

tez tak mam ale nic sie ie martw napewno wszystko jest ok!!!!!! trzymam kciuki i wracaj szybko z drobymi wiadomosciami :)))

Juz barszczyk gotowy mniammmmmmmmmmmmmmmm.....pycha!! juz mam ochote go zjesc!!

agus moje standardowe pytnie jak zaczyna lekarz mi robic usg to takie: czy serduszko bije??:-) lekarz juz sam od razu krzyczy : oczywiscie serduszko bije... :-D tez sie zawsze martwie

co do snow mi sie dzisiaj snilo cos ze niby sie budze i mam miedzy nigami urodzone dziecko i pelno krwi i sie wystrszylam i jakas ciemnosc mi sie snila :no: no i wvczoraj dzidzia cienko sie ruszala a dzisiaj jeszcze nic a nic a zawsze po jedzeniu fiklo chociaz raz ...

izulqa u mnie tez jeszcze dzisiaj nic nie kopnelo a zawsze czulam i znow sie martwie... ehhh jak ja bym chciala umiec byc spokojna a nie znaja moja wyobraznie i przewrazliwiona prychike zawsze cos sobie wkrece :sorry: z reszta pewnie juz zauwazylyscie :sorry: no i panikuje... ehhh

a no i sie nie przywitalam.... wiec witam ;-)

Hej brzuszki !

Trzymam kciuki:-)
Ja też zawsze myśle czy wszystko jest w porządku. I ciągle mam wrażenie że ginek. powie że to jednak chłopiec, chociaż ja wolę dziewczynkę

uff wrocilam z miasta. A sie zlazla strasznie. 2 godziny mnie nie bylo hehe a mieszkam w malym miasteczku.
ale tak to jest jaK sie lazi w kolko 3 razy bo sie czegos zapomnialo :-D

no i efektem mojego wyjscia do miasta sa... ciuszki dla Pawełka. ale skromnie bo tylko 3 szt.
Generalnie to poszukuje spiochow, bo nigdzie w lumpeksach nie ma :eek:
a nowe u mnie w sklepie po 5 zł... kosztuja 25:eek: oglupieli normalnie. wiec wole sobie pochodzic i poszukac...
a ze przy okazji wynajduje cos innego... to juz inna bajka hehee :rofl2::rofl2:

zaraz wkleje fotki :-)

reklama

agniesiak - gratuluję M-żonkowi
Dziękuje :)

A ja zostaje na wychowawczym min. 2 lata. Z pieniędzmi krucho i tym bardziej na nianię i żłobki nas nie stać. Mąż będzie dorabiał jako fotograf w weekendy, myślę że damy radę;-) Bardzo się cieszę, że zostaje na dłużej w domku, jakoś nie wyobrażam sobie oddawać obcym maleństwa a rodzinka też nie ma czasu się zajać, wszyscy pracują:baffled:
ja tez mam zamiar zostac z dzidzią w domku. ZObaczymy zresztą jak będzie z pracą. Jak nic nie znajdę to zostaję z dzidziolem w domku a jak trafi mi się dobra fucha to jakoś damy rade bo M na 13 do pracy chodzi to tylko kogoś na dwie godzinki bysmy szukali i to tez nie na codzień bo nieraz teściowa by posiedziala jakby wolne miała akurat:)

Witam Was mamuśki ja po wizycie u gina :-)
Jestem happy z niepewnego chłopaczka dziś zrobiła się dziewczynka :-D pięknie się rozkraczyła i nie było śladu po jajkach :-)
Mała waży już 330g, główka i inne organy pomierzone wszystko oki. Morfologia i mocz również bez zastrzeżeń. Kolejną wizyte mam dopiero 24 listopada mam zrobić morfologie, mocz i krzywą cukrową bleeee:sorry2:
Kurcze ale jestem szczęśliwa chyba dzisiaj nie usne :-)​
Gratuluję dziewczynki!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry