missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hejo ;-)
kurcze mam juz dosc tego kataru normalnie od poczatku ciazy katar kichanie zatkany nos umre zaraz .... chyba znow musze zaparzyc rumianek ktory mi na troszke ulzy... ej a te sztywty do wachani mozna na katar w ciazy?? mozna chyba nie ? bo to sa z aloesem i do wachania to pewnie nic nie bedzie...
moj Antoś mnie dzisiaj rano ladnie powital
i juz sie nie gniewam za wczoraj ze sie fochal i sie nie ruszal tak jak bym chciala ale powiedzialam mu ze tak nie ladnie i zeby mamusie tak nastepnym razem nie straszyl :-)
kurcze mam juz dosc tego kataru normalnie od poczatku ciazy katar kichanie zatkany nos umre zaraz .... chyba znow musze zaparzyc rumianek ktory mi na troszke ulzy... ej a te sztywty do wachani mozna na katar w ciazy?? mozna chyba nie ? bo to sa z aloesem i do wachania to pewnie nic nie bedzie...
moj Antoś mnie dzisiaj rano ladnie powital
i juz sie nie gniewam za wczoraj ze sie fochal i sie nie ruszal tak jak bym chciala ale powiedzialam mu ze tak nie ladnie i zeby mamusie tak nastepnym razem nie straszyl :-)

o 3:30 rano mieli taka kłótnię, że mnie obudzili. wrzeszczeli na siebie, trzaskali drzwiami i szafami, cos rozwalali, cos im sie potłukło..........
i drze sie tak ze nie wiem czy tylko ja to slysze czy cale 10 pieter, tez przez to nie spie

pozniej jak baba rodzila lozysko do miski to myslalam ze zygne dalej niz widze
ja nie chce rodzic!!!!! nie da sie inaczej dzidzia wyciagnac niz przez pipe czy brzuch ??