Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!!!U nas tak samo będzie synek Wiktorek:-);-)

ja tez miałam taką agentkę. na szczescie się wyprowadziła i mieszkanko puste stoi. Tak to nie narzekamy bo u nas w kamienicy to sami starsi ludzie mieszkają a mieszkan wszystkich jest 9 :-) Ale współczuję Ci Kochana..słuchajcie, mam nienormalnych sąsiadówo 3:30 rano mieli taka kłótnię, że mnie obudzili. wrzeszczeli na siebie, trzaskali drzwiami i szafami, cos rozwalali, cos im sie potłukło..........
po godzinie cisza, ale ja od tej 3:30 nie śpię![]()
O ja... współczujęsłuchaj nie wiem co gorsze..ja mieszkam w bloku i w miejscach gdzie sa kaloryfery sa takie jakby dziru w suficie i na ziemi, no takie szpary niezabetonowane do konca...i normalnie od 3/4 miesiecy co noc slysze tak glosne jeczenia, pokrzykiwania wzdechy achy itp....sasiadów w "miłosnym uścisku"..to jest obrzydliwe jak sobie przypomne jak ta babka wyglada na codzieni drze sie tak ze nie wiem czy tylko ja to slysze czy cale 10 pieter, tez przez to nie spie
![]()
Ja to bym się zapytała jakbym ją spotkała czy musi tak głośno jęczec w nocy
baba by się zawstydziła pewnie
Oj biedactwo.. szybkiego powrotu do zdrowia Kochana. Mnie tez coś gardełko pobolewa, mniejmy nadzieję, że sie nie rozszaleje.Czesc dziewczynki !
A ja znów chora... gardło mnie strasznie boli, z nosa sie leje i ogolnie słabiutka jestem...3 dni temu bylam na konsultacjach internistycznych, troche siedzialam w poczekalni, a tam sami chorzy :/ Pewnie cos złapałam!
Wogole jakos kiepsko dzis z nastrojem..
Zaraz zajrzęDziewczyny, super kalendarz ciąży - polecam!!!
3 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 3 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
hehe

widze ze nie tylko ja sie zabralam za porzadki ;-) posprzatalam kuchnie i lazienke na glany i mi to 2 godziny zajelo
chwilka odpoczynku i biore sie za pokoje zeby jak mezu przyjdzie to byl w szoku bo ogolnie to ja len jestm straszny :-)Ja taki dzień na sprzątanie miałam w zeszły czwarteka u mnie samopoczucie good jak naraziewidze ze nie tylko ja sie zabralam za porzadki ;-) posprzatalam kuchnie i lazienke na glany i mi to 2 godziny zajelo
chwilka odpoczynku i biore sie za pokoje zeby jak mezu przyjdzie to byl w szoku bo ogolnie to ja len jestm straszny :-)