Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a egzamin juz jutro....
polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra

No to trzymam kciukasy za jutrzejszy egzaminja wróciłam z ostatniej jazdy przed egzaminem na prawko..tez prawie spalam za kierownicaa egzamin juz jutro....
polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra
le musze sobie przecwiczyc jeszcze te glupie testy..odebrac Julka z przedszkola..ale za to!!!! zjadlam sobie pyszne ciacho..czekoladowe, na ciepło a w środku roztopiona cieplutka czekolada w KFC
DD
My dzis z M wplaciliśmy pieniążki na prawko bo przed wczoraj zdał ( 4 razy podchodzil biedaczek) i teraz czekamy aż przyjdzie
Ale mi smaka narobiłas tym ciachem..
A przechodziłam obok cukierni i tak się zastanawiałam czy nie kupic czegoś.. ale zanim się zastanowiłam to minęłam ją i nie chcialo mi się zawracac
Nie zapomnij kochana powklejac rzeczy na watku zakupowym jak już coś kupisz dla maluszkaDostałam w końcu kasę z ZUS-u za dwa miesiące nareszcie:-)(połowa kasy pójdzie dla maluszka
Ostatnio zaczęłam pić taką kawę zbożową z magnezem, wcześniej nigdy nie lubiłam kaw zbożowych, a teraz piję codziennie, a normalnej kawy bym się nie napija, jakoś mnie odrzuca...
:-)Zdrówka dla wszystkich Kobietki! Kochana gratuluję dziewuszkiWitam Marcóweczki i życze zdrowia wszystkim chorowitkom, ja miałam nieciekawy ostatni tydzień, od wtorku synio wymiotowal kilka dni, a pozniej biegunka, a od czwatrku ja...przeklęta grypa żoładkowa czy jak ją tam zwą
U nas bedzie dziewuszka, tak sie ciesze...buciki kupilam zanim jeszcze zaszlam w ciażę, a od poczatku ciąży przegladam tylko ubranka dla dziewczynek i mam czego chciałam. Chyba będzie Julka, ale podoba mi sie też Hania, ale rodzina jakoś woli Julke.
Ide coś upitrasić bo głodna jestem jak wilk:-)trzymajcie się!
![]()
Nam się chłopczyk marzy
Mi sie Hania bardzo podoba