Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Juz jestem !:-)
czarnuszka, missiiss, gaba dziekuję za dobre słówko :-)
No więc z maluszkiem wszystko w porzadku, rosnie zdrowo i straszny z niego wiercipięta:-) Niestety ukrył przed nami co tam ma miedzy nóżkami :-(
Ale za 2 tyg mam prenatalne, i 3d wiec juz wtedy to nie ma bata, musimy sie dowiedziec :-)
Byłam w szpitalu, w ktorym bede rodzic i jestem baqrdzo zadowolona:-)
To nowy szpital, i od razu można poczuć ze to prywatny, ta obsługa, ten wystroj no i sprzęt.. klasa![]()

Ja właśnie obieram sobie duuużą pomarańczęa ja zjadłam chyba z kilo manadrynek i dalej mi mało. Kwasne szalenie, ale właśnei tego mi potrzeba :-). a w domku woreczek kapusty kiszonej czeka - mniam mniam. A na gotowane (czyli obiad) wogóle nie mam chęci)

Super ten kalendarz!!
Staś i Franio ładne obydwa imionaU nas jak będzie chlopczyk to bezkonkurencyjnie Tomasz będzie
![]()
Ja mam wieczorem zawsze zgagę. Ale nic na to nie biorę.witajcie
czy wy tez macie takie straszne problemy ze zgagą, tak licze ze przez całą ciążę jak do tej pory to wiecej bylo dni takich ze mam zgage niz tych bez, do tej pory nic na to nie bralam, ale mam w domu rennie i wyczytałam na ulotce, że w ciąży można to brać, i chyba jak mnie zacznie tak tragicznie meczyc to jednak wezme