Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ze skóry ekologicznej, tej podobnej do zamszu? Bo ja chcę sobie takie kupić na zimę,.. ale nie wiem czy sa bezpieczne i wgl 

Anemia niekoniecznie musi być związana z niedoborem żelaza, ale z zaburzeniami jego wchłaniania. A niektóre witaminy ułatwiają wchłanianie żelaza, magnezu, wapnia, itp. Dlatego małym dzieciom podaje się witaminę D3, a nie wapń.dziewcyzny - na niska hemoglobine nie wiem czy witaminy sa koneiczne - wystarczy samo zelazo chyba - ja pryznajmniej biore Biofer Folik. Lekarz mowl ze witaminy mam przyjmowac w naturalnej postaci![]()
A ja juz spowrotem w domku. Na szczescie moj kochany M odwalił za mnie połowe roboty wiec szybko mi poszło ogarniecie tych papierzysk
Mnie lekarz juz na pierwszej wizycie przepisał witaminki ELEVIT i kwas foliowy i biore caly czas. Musze przyznac ze po tych witaminach mam cudne włosy a paznokcie juz dawno nie były takie twarde. Podejrzewam ze moje bardzo dobre samopoczucie tez zawdzieczam tym witaminom , bo dwa dni nie brałam, i miałam straszne mdłosci, i generalnie zle sie czulam. Takze polecam:-) Musze isc pod prysznic, kurcze wy tez tak macie ze teraz szybciej sie pocicie ?![]()

Ja tez teraz się więcej pocę :/ Głupia sprawa bo wystarczy, że przejdę sie kawałek i już gotowe, ble.. No ale takie uroki ciąży..;-)Jeśli chodzi o nadmierną potliwość to mam problem od ok 4 tygodni podobno w ciąży to norma. Przed ciążą urzywałam etiaxinu rewelacja ale oczywiście teraz nie wolno.