Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ze skóry ekologicznej, tej podobnej do zamszu? Bo ja chcę sobie takie kupić na zimę,.. ale nie wiem czy sa bezpieczne i wgl 

Anemia niekoniecznie musi być związana z niedoborem żelaza, ale z zaburzeniami jego wchłaniania. A niektóre witaminy ułatwiają wchłanianie żelaza, magnezu, wapnia, itp. Dlatego małym dzieciom podaje się witaminę D3, a nie wapń.dziewcyzny - na niska hemoglobine nie wiem czy witaminy sa koneiczne - wystarczy samo zelazo chyba - ja pryznajmniej biore Biofer Folik. Lekarz mowl ze witaminy mam przyjmowac w naturalnej postaci![]()
A ja juz spowrotem w domku. Na szczescie moj kochany M odwalił za mnie połowe roboty wiec szybko mi poszło ogarniecie tych papierzysk
Mnie lekarz juz na pierwszej wizycie przepisał witaminki ELEVIT i kwas foliowy i biore caly czas. Musze przyznac ze po tych witaminach mam cudne włosy a paznokcie juz dawno nie były takie twarde. Podejrzewam ze moje bardzo dobre samopoczucie tez zawdzieczam tym witaminom , bo dwa dni nie brałam, i miałam straszne mdłosci, i generalnie zle sie czulam. Takze polecam:-) Musze isc pod prysznic, kurcze wy tez tak macie ze teraz szybciej sie pocicie ?![]()

Ja tez teraz się więcej pocę :/ Głupia sprawa bo wystarczy, że przejdę sie kawałek i już gotowe, ble.. No ale takie uroki ciąży..;-)Jeśli chodzi o nadmierną potliwość to mam problem od ok 4 tygodni podobno w ciąży to norma. Przed ciążą urzywałam etiaxinu rewelacja ale oczywiście teraz nie wolno.